![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nu de conversie de lucru pentru orice dimensiune de unitate? de exemplu, ar s-ar cu un stick de memorie USB?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sunt de acord cu toate că, nu este o idee bună pentru a începe să reformatting alte dispozitive USB. Sistemul meu: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te-am prins. thingie: Da, aveţi posibilitatea să reformat ceva care nu acces direct pe unitatea de stocare ca primar, aşa cum ar fi un iPod va speria daca NTFS, dar daca este doar de stocare flash, mergeţi mai departe
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Phil Sunt interesat de a face camera de măsurare şi de luare a mea, ai putea recomanda un spatiu? dacă am făcut propria mea ar avea propria putere sau ar fugi de pe sursa de alimentare? Multumesc mult |
|
| |||
| |||
| Cele mai multe Incinte veni in kit de formă, care include o sursă de alimentare externă, şuruburile de fixare, suport, etc. Eu am folosit o pereche de aceşti şi ei par la fel de bun ca orice pe care l-am văzut. SATA versiune de asemenea, aici. Gama completa aici. De asemenea, dacă faceţi o căutare pe ebay, va găsi, probabil, un pic mai ieftine. HTH |
|
| |||
| |||
| multumesc frumos o Phil, în cazul în care acesta a fost trece prin USB, ar fi existat nici un avantaj de viteză pentru a obţine un disc SATA peste ide pentru camera? |
|
| |||
| |||
| În general, SATA Drives sunt puţin mai repede, dar, cum spui tu de interfaţă USB2 va anula orice beneficiu aici. Acestea fiind spuse, este, probabil, mai bine mergi pentru o SATA Drive & incintei, dacă nu pentru alte motive decât ţinerea la zi cu tehnologie. După cum ştiţi, cel mai mobos acum oferi doar 1 x IDE Controller, aşa că în cele din urmă va deveni IDE Drives obselete şi nu ştii niciodată că poate doriţi să-l pune din nou într-un turn, o zi . |
|
| |||
| |||
| i-ar fi nici o problemă de a avea nevoie de drivere pentru SATA setup (ca atunci cand am nevoie de driver-ele de pe o dischetă pentru a instala Windows pe un SATA disc), care nu i-ar trebui pentru ide? mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Nu ... USB Incinte va lucra cu generic USB2 drivere, construit în XP sau Vista Odată conectat la portul USB, acestea ar trebui să instalaţi în mod automat. |
|
| |||
| |||
| multumesc frumos o, sata este. Voi merge alege un hard-disk |
![]() |
|
| Marcaje |