![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| robí prestavbové práce pre všetky veľkosti disku? Napríklad by to s USB pamäťovej karte?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Súhlasím však, že to nie je dobrý nápad začať preformátovania iné USB zariadenia. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iste. thingie: Áno, môžete zmeniť nič, ktorá nemá priamy prístup k disku ako primárny skladovanie, tak ako iPod bude zrůda, jestli ste NTFS, ale ak je to len flash skladovanie pokračuj
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| phil Zaujíma ma robíš kabíny a stal sa mojím vlastným, mohol by ste odporučiť nejakú dobrú kabíne? aj keď sa mojej by to mať vlastné napájanie, alebo by ho spustiť z napájania? díky moc |
|
| |||
| |||
| Most Oplocení prísť v podobe kitu, ktorý obsahuje externý napájací zdroj, upevňovacie skrutky, stánok atď. Jsem používal pár títo a oni sa zdajú tak dobré, ako tých, ktoré som videl. SATA verzia tady. Kompletný sortiment tady. I keď si budete hľadať na ebay, budete zrejme nájsť trochu lacnejšie. HTH |
|
| |||
| |||
| Pěkný vďaka phil, ak by bolo cez usb, by tam byť žiadny rýchlostný výhodu získanie SATA disk cez IDE pre kabíne? |
|
| |||
| |||
| SATA disky sú vo všeobecnosti o niečo rýchlejší, ale ako vravíte na USB2 rozhranie popierajú akýkoľvek prospech tu. Ktorý uviedol, že je to asi lepšie ísť na SATA disk & ozvučnice, ak pre žiadny iný dôvod, ako aktualizáciu s tech. Ako viete, väčšina mobos teraz len 1 x IDE Controller, takže nakoniec IDE disky sa obselete a nikdy neviete budete chcieť vybaviť ho vo veži jeden deň . |
|
| |||
| |||
| by mať aj nejaké problémy vyžadujúce ovládače pre SATA nastavenia (ako keď potrebujem ovládače na diskete nainštalovať Windows na SATA disk), ktoré by som nemala potrebu ide? vďaka |
|
| |||
| |||
| No ... USB Oplotenie bude pracovať s generických USB2 vodičov, postavený na XP alebo Vista Akonáhle zapojiť do USB portu, ktoré by mali nainštalovať automaticky. |
|
| |||
| |||
| Pěkný, děkuji, SATA je. I'll ísť voliť na pevnom disku |