![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ради конверзији су да раде за било коју величину возити? на пример, био би то са УСБ меморы стицк?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Слажем се ипак, то није добра идеја за почетак реформаттинг остале УСБ уређаје. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Готцха. тхингие: Да, можете реформатизовати ништа не директно приступити возити као главна меморија, па ће као иПод наказа ван ако је НТФС, али ако је она само фласх стораге хајде
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Пхил Занима ме радиш у прилог и чини мој, могу ли ми препоручити добар прилог? Ако ЈА направљен мој би га да има сопствене снаге или би га отрчати напајање? пуно хвала |
|
| |||
| |||
| Већина енцлосурес долазе у кит форми, што укључује и вањско напајање, причвршћивање вијцима, сталак итд. Имам користи неколико ови и они изгледају као добри као да сам видео. САТА верзији такође овде. Комплетан опсег овде. Исто тако, ако то урадите претраге на ебаы, ви вероватно ће их пронаћи мало јефтиније. ХТХ |
|
| |||
| |||
| Пхил једном хвала лепо, ако је то пролази кроз УСБ, тамо би се било које брзине предност узимајући САТА диск преко ИДЕ за прилог? |
|
| |||
| |||
| Уопштено САТА погони су мало бржи, али као што ти кажеш на УСБ2 интерфејс ће негирати све накнаде овде. Послије реченог да, то је вероватно боље идући за САТА & Дриве енцлосуре, ако нема других разлога за него имајући у току са тецх. Као што знате већину мобос сада само 1 кс ИДЕ контролер, тако да с временом ће постати ИДЕ Дривес обселете и да никад не знате можда желите преправити га у Тоуер један дан . |
|
| |||
| |||
| хтједе икаквих проблема треба дривер за САТА сетуп (као када требам дривер на диск за инсталацију система Уиндоус на САТА диск) које ја не бих потребу за ИДЕ? хвала |
|
| |||
| |||
| Не ... УСБ енцлосурес ће радити са УСБ2 генеричке дривер, уграђени у КСП или Виста Једном прикључен на УСБ порт, они би требало аутоматски инсталирати. |
|
| |||
| |||
| лепо једном хвала, то је сата. Ја ћу отићи изабрати хард диск |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Вањски тврди диск за ОС Кс & Стораге? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 23. сеп 2008 09:00 |
| Екстернал Хард Дриве | тхуапы | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 27 децембар 2007 11:42 |
| Где могу купити вањски хард диск | кен979 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 13 аугуст 2007 17:11 |
| Бест Екстернал Хард Дриве | тхуапы | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 19. јуна 2007 11:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |