![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| herhangi bir boyut sürücü için dönüşüm çalışır? Örneğin, bu da bir USB bellek sopa ile?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ben de, bu iyi bir fikir değil diğer USB aygıtları yeniden biçimlendirmeyi başlatmak için kabul ediyorum. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yakaladım. thingie: doğrudan birincil depolama olarak sürücü erişim değil evet, bunu yapabilirsiniz biçimlendirirseniz şey, eğer ama NTFS'ye eğer sadece depolama devam flaş olduğunu ucube bir iPod gibi
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Phil i muhafaza yapıyor istiyorum ve iyi bir muhafaza tavsiye verebilecek kendi yapmak? Eğer kendi yaptı bunu ya da kendi güç olurdu bu güç kaynağı kapalı çalışır? çok teşekkürler |
|
| |||
| |||
| En muhafazaları bir harici güç kaynağı içeren kiti formu olarak, stand vb vida tespit gelir. Ben bir çift kullandık bunlar ve herhangi bir olarak I've seen iyi görünüyorsun. SATA sürümü de burada. Tam aralık burada. Ayrıca, eBay bir arama yapmak için, büyük bir olasılıkla onları biraz ucuz bulabilirsiniz. HTH |
|
| |||
| |||
| güzel bir teşekkür, Phil bu USB üzerinden gidiyordu, eğer orada muhafaza için IDE bir SATA sürücü almak için herhangi bir hız avantajı olabilir? |
|
| |||
| |||
| Genellikle SATA sürücüleri biraz daha hızlı, ancak bu USB2 arayüzü burada bir yararı aksini söylüyorlar. Bunu söyledikten sonra, bu tarih için teknoloji ile tutarak başka nedenidir belki daha iyi bir SATA Sürücü ve muhafaza için gidiyoruz eğer için. Siz en mobos artık yalnızca x IDE Controller 1 sağlamak, böylece daha IDE Drives obselete olacak biliyorum ve bir Kulesi bir gün içinde tamir isteyebilirsiniz asla bilemezsiniz . |
|
| |||
| |||
| Ben bir SATA sürücü Windows yüklemek için disket üzerindeki sürücüler gerekir) ve IDE için gerekmeyecek herhangi bir sorun SATA kurulumu (gibi sürücülerini gerek var ki? teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Hayır ... USB muhafazaları genel USB2 sürücüleri ile, XP veya Vista yerleşik çalışacak Sonra USB bağlantı noktasına takılı, otomatik olarak yüklemek gerekir. |
|
| |||
| |||
| güzel bir teşekkür, SATA öyle. Bir sabit disk tercih gidersiniz |