![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| робить перетворення роботи для будь-яких розмірів диска? Наприклад, чи буде вона з карти пам'яті USB?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Я згоден, проте, це не дуже гарна ідея, щоб почати переформатування інші пристрої USB. Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зрозумів. штучка: Так, можна переформатувати все, що не мають прямий доступ до диску в якості основного зберігання, так як IPod буде Freak Out, якщо NTFS, але якщо це тільки Flash Storage вперед
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Філ я зацікавлений в цьому корпусі і мої власні рішення, могли б ви порадити хороший корпус? якщо я зробив би це власні мати власну владу або ж вона втекла харчування? Велике спасибі |
|
| |||
| |||
| Більшість Корпуси приходять у формі комплекту, що включає зовнішній блок живлення, кріпильні гвинти, стенд тощо. Я використав пара ці і вони, здається так добре, як будь-який, що я бачив. SATA версії також тут. Повний діапазон тут. Також, якщо ви виконаєте пошук на eBay, ви, імовірно, знайти їх трохи дешевше. HTH |
|
| |||
| |||
| Nice одна подяка Філа, якщо це відбувається через USB, чи будь-якій швидкості, щоб отримати перевагу над SATA дисків IDE в корпусі? |
|
| |||
| |||
| Диски SATA цілому трохи швидше, але як ви кажете, USB2 інтерфейс буде заперечувати будь-яку вигоду тут. Сказавши це, мабуть, краще буде для SATA дисків & Корпус, хоча б з тієї причини, ніж підтримка в актуальному з Tech. Як ви знаєте більшість материнських плат тепер тільки надати 1 х IDE контролер, так що в кінцевому підсумку IDE диски стануть obselete і ви ніколи не знаєте, ви можете переобладнання його у вежі один день . |
|
| |||
| |||
| я буду є якісь проблеми, що вимагають драйверів для SATA установки (наприклад, коли мені потрібні драйвери на дискету для установки Windows на SATA-дисків), які мені не знадобляться для IDE? спасибо |
|
| |||
| |||
| Ні ... Корпуси USB буде працювати з універсальним драйвером USB2, вбудованого в XP або VISTA Після підключення до порту USB, то вони повинні встановлюватися за замовчуванням. |
|
| |||
| |||
| Nice однієї подяки, SATA це. Я піду вибрати жорсткий диск |