![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/130454 Самсунг СпинПоинт ХД501Љ 500ГБ САТАИИ Хард Дриве 16МБ Цацхе - ОЕМ £ 56.99 хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/141471 Макстор 500ГБ Хард Дриве САТАИИ 7200рпм * 32МБ Цацхе * - ОЕМ £ 59.99 хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/124741 Уестерн Дигитал УД5000ААЈС 500ГБ Хард Дриве САТАИИ 7200рпм 8МБ Цацхе - ОЕМ £ 62.61 хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/124228 Уестерн Дигитал УД5000ААКС 500ГБ САТА ИИ 16МБ Цацхе 7200рпм - ОЕМ £ 62.62 хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/130826 СЕАГАТЕ СТ3500320АС 500ГБ Хард Дриве 7200рпм САТА ИИ 32МБ Цацхе * * - ОЕМ £ 65.99 хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/139212 Уестерн Дигитал 500ГБ Хард Дриве САТАИИ 8.9МС 7200рпм 16МБ Цацхе - ОЕМ £ 69.38 хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/139739 Самсунг ХД753Љ 750ГБ Хард Дриве САТАИИ 7200рпм * 32МБ Цацхе * - ОЕМ £ 89.99 овде је затворену и вероватно ће користити хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/136248 (хвала за препоруку Пхил.) ово изгледа исто, али са превише есата тако можда добити овај један. хттп://свп.цо.ук/продуцтс-соло.пхп?пид=5407 ови дискови су све од ебуыер, јесу ли икакве јасне добитнике од оне овде или боље дискове имам превидети? ја је укључивала 750гб диск јер Погледа добар вредности, али ћу вероватно штап са 500ГБ Не знам. би ли се исплати добијање диск са 32МБ цацхе? Читала сам добре ствари о Самсунг, али и да они могу да буду непоуздане у поређењу са другима. ЈА стварно оскудица најпоузданији погон ја могу добити за потпорни моје податке, имам укључене цене овде али стварно бих радије платити мало више за најбољу поузданост. било је Хитацхи дискове нисам укључивати овде. Ја бих био захвалан да чујем ваше мишљење Пхил и Алекс (и било ко други) наздравље момци Буцханан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Од оних, на £ 69.38 један је најбољи имо. Ц је 2 Тацна за разлику од других једне (К), а УД је најбољи бранд оне.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп ... Слажем се са карбонским је УД @ £ 69.38 ће бити мој избор.
| |||
| |||
| пуно хвала момачки, могао те објаснити пладњу и зашто је то боље од других 16МБ западном дигитални (УД5000ААКС). Има ли боље дискови вани бисте препуштено над тим? много хвала |
|
| |||
| |||
| на 750гб Самсунг је £ 10 јефтинији сада: 79,99, ја сам у искушењу су вредности овде сада, да ли мислите да је знатно лошији и мање поуздан него УД? хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/139739 Тханкс ин адванце |
|
| |||
| |||
| Имам користи Самсунг дривес неколико пута у последњих неколико година и они су врло поуздани. Тхе спец и ово је прилично добар, тако да сам сигуран да ће бити у реду. |
|
| |||
| |||
| Сам чуо ништа осим лоше ствари о Самсунг дривес ..
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Па шта је ово, ви ћете увек добити неколико различитих мишљења када тражите рецомменадионс на одређену марку, ове ће се разликовати, у зависности од тога који сте разговарати. Из искуства, верујем да су одличне Самсунг дривес које су и миран и поуздан, дефинитивно боље и СЕАГАТЕ Макстор (од Макстор преузимања). УД су такође изврсни, али је поштено рећи да је било који маке / модел може успети и кад се, народним који су изгубила драгоцено података, врло је опрезан препоручити или купити иста направити поново. На крају дана, плаћа ли ваш новац и узима ваше шансе, |
|
| |||
| |||
| У реду момачки, ЈА праведан купљен овај прилог: хттп://свп.цо.ук/продуцтс-соло.пхп?пид=5407 и тај ХДД (Самсунг 750гб,) хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/139739 купац је добио бесплатно од ебуыер и 99п купац из свп па нисам их очекују за неколико дана на најраније али ја ћу пустити да знате како сам се на, клицање за помоћ. Буцханан |