![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Сега аз имам вашето внимание. Аз съм инсталирането на нов хард диск на моя лаптоп и Четох всички страх за носене на специална лента китката и заземителни сами да ядрото на Земята преди около mucking с PC съдържание. Може ли да се feesible просто да си нося тънки строга монтаж чифт розови гумени ръкавици кухня, със сигурност не статични такса ще премине от мен да компоненти използвайки този метод. Съм глупав, съжалявам ако съм, но тя изглежда логично за мен! |
|
| |||
| |||
| Е, мисля, че могат да носят гумени статична такса също. Докато вие седите близо до earthed малко от метал и докосвайте го редовно, не се набутвам ви feret прекалено много върху килима и не събирам с котешка кожа трябва да е наред! |
|
| |||
| |||
| О не, Drrrr, благодаря за съвета. Току-що беше видения ме с децата си триене балони на гърдите ми и залепване ги на тавана, мега статични, Бог се чувствам глупаво, съжалявам. Аз ще си взема палтото и статични китката банда! |
|
| |||
| |||
| "Mmmm!" Седи там с гумени ръкавици по казва, че "Да видим сега" и rubs ръце на вълнен пуловер, преди да стигнем за метални случай на HDD ... |
|
| |||
| |||
| ОК, ОК, лошо ми е достатъчно, тъй като is.Just мислене жена ми вика "какво беше това взрив", мен ме розови ръкавици за пушене и лаптопа пред мен, или да остана на тавана. |
|
| |||
| |||
| Нашето куче просто избяга в Бях смея толкова много. |
|
| |||
| |||
| Хайде тогава Mike0001, всякакви съвети за това, което твърдия диск не мога да си Compaq Presario R3000, искам да кажа, че може да има 3-та страна на хард диска, че мога да купя от MicroDirect или сканиране. Има ли нещо, че трябва да се гледа за. |
|
| |||
| |||
| Купих си 160Gb за моя лаптоп (SEAGATE мисля), но това е само за няколко години. Един по-възрастните Dell отказал да признае шофиране вярно размер, това е проблем. Тя е била щастлива с бързи Hitachi 60GB диск все пак. По-стари BIOSes не са до голяма HDDs. Купих от Dabs. Какво имате ли сега? |
|
| |||
| |||
| АЗ имам никакъв представа, страх да го отворите до Имам замяната шофиране в ръка. Лаптопа е на възраст 4 години, £ 1500 нов, но аз съм сигурен, че изплатени през коефициенти. Това е Compaq Presario R3000, аз тичам XP и външен Maxtor 300GB. Проблема е, че съм сигурен, че устройството е goosed като тя работи само за сърф и светлина използва само, ако не прекалявай тогава проблеми на проекта. Самостоятелно diognostic тестове показват лоши сектори. Решение, за £ 40ish би, както и пуснати в нов диск и съм отпадане Microsoft с decission да инсталирате и използвате само "Ubuntu" като операционна система. Аз главно използвате лаптоп за photograhy. Просто, както аз съм нов за отварянето на тези неща и това, което е като съвместимост. Мислех си за'80GB Western Digital 2,5 инча 5400 Скорпион 8MB кеш ATA100 "достъпен от микро Direct, които са базирани в моята част на страната, а също така ако има проблеми, ще бъде лесен за обмен. |
|
| |||
| |||
| Това звучи добре. Знаете ли, когато HDD е на този модел? На някои отстраните винт и го вадите в Caddy, но за други е необходимо да търся вътре в рамките на клавиатурата. Нито е трудно, но трябва да се гледат тези малки винтове, които настояват за pinging в стаята! Вие трябва да можете да изтеглите цех ръчна евтино. Този сайт http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA осигурява най-ниска цена. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Помощ С Струговане Slave Hard Drive до главния Hard Drive | Cogglesz | Дискове & сменяемите носители | 1 | 30 Март 2009 09:28 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| PSU, GPU, CPU и кухненска мивка | Алекс | Случаи & Power Доставки | 7 | 10 Март 2008 00:12 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |