menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pryžové kuchyňské rukavice a pevný disk.

Reply

Thread Nástroje
Old 12.listopadu 2007, 02:43
Člen Skupina

Default Pryžové kuchyňské rukavice a pevný disk.

Teď mám vaši pozornost. Jsem instalace nového pevného disku do svého notebooku a čtu všechny strach nosit speciální Potítka a uzemnění sami k jádru země, než o nakládání horniny s obsahem ks. Nebylo by feesible jen nosit těsně přiléhající tenké pár růžové gumové rukavice kuchyni, jistě není statický náboj by mne mine na komponenty pomocí této metody. Mám být hloupý, promiň, jestli jsem, ale zdá se logické, aby mě!
Old 12.listopadu 2007, 02:52
Dárce Skupina

Ehm, myslím, že guma může nést i statický náboj.

Pokud budete sedět blízko uzemněny kousek kovu a dotknout se ho pravidelně, ne míchat si Feret příliš na koberec a nemají bič se s kočičí kůže, měli byste být v pořádku!
Old 12.listopadu 2007, 03:06
Člen Skupina

Ale ne, Drrrr, díky za radu. Právě jsem vize mě s dětmi třením své balóny na mé hrudi a držet je až ke stropu, mega statické, bůh Cítím se hloupě, sorry. Vezmu kabát a statické zápěstí, kapely!
Old 12.listopadu 2007, 03:15
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal tjpearson View Post
Ale ne, Drrrr, díky za radu. Právě jsem vize mě s dětmi třením své balóny na mé hrudi a držet je až ke stropu, mega statické, bůh Cítím se hloupě, sorry. Vezmu kabát a statické zápěstí, kapely!
"Mmmm!" Sedí tam na gumové rukavice, říká: "Uvidíme, teď" a tře ruce na vlněný svetr před dosažením pozor na kov případě HDD ...
Old 12.listopadu 2007, 03:23
Člen Skupina

Dobře, dobře, cítím dost špatné, jak to myslí is.Just moje žena křičí: "Co to bylo třesku", mně se mnou růžové rukavice a kouření laptop přede mnou, nebo přilepená ke stropu.
Old 12.listopadu 2007, 08:12
Dárce Skupina

Náš pes právě běžel v smála jsem se tak moc.
Old 12.listopadu 2007, 08:29
Člen Skupina

Pojď Mike0001, nějakou radu o tom, co pevný disk můžu dát do mé Compaq Presario R3000, myslím to může být jakýkoli 3. strana pevný disk, který jsem si koupit od MicroDirect nebo skenování. Existuje něco, co bych měl hledat pozor.
Old 12. listopadu 2007, 09:07
Dárce Skupina

Koupil jsem si 160GB pro můj notebook (Seagate myslím), ale to je jen pár let. Starší Dell odmítl rozpoznat velikost disku je pravda, to je problém. Byla radost s rychlým Hitachi 60GB disk ačkoli.

Starší BIOSy nejsou až po velké HDD.

Koupil jsem od Dabs.

Co máte teď?
Old 12.listopadu 2007, 09:26
Člen Skupina

Nemám tušení, strach, otevřete ji, dokud mám náhradní disk na dosah ruky. Laptop je 4 roky starý, 1500 libra nové, ale jsem si jist, že jsem zaplatil přes kurzy. Je to Compaq Presario R3000, spustím XP a externí Maxtor 300 GB Problém je, že jsem si jistý, že disk je goosed, jak to funguje jen asi pro surfování a lehké používat pouze, když jsem to pak tlačit problémy začít. Vlastní diognostic testy ukazují, vadné sektory. Rozhodl za £ 40ish klidně dát na nový disk a jsem s svržení Microsoft důležité rozhodnout instalovat a používat pouze 'ubuntu' jako operační systém. Já hlavně používat notebook pro fotografování. Jen, jak je I'm new to otevření těchto věcí, a co kompatibilita je rád. Myslel jsem '80GB Western Digital 2,5 palcový 5400 Scorpio 8MB cache ATA100 'jsou k dispozici od Micro Direct, jsou založeny v mém části země, stejně tak v případě jakýchkoliv problémů by bylo možné snadno vyměnit.
Old 12.listopadu 2007, 14:11
Dárce Skupina

To zní dobře. Víte, kde je HDD na tomto modelu? Na některých se odstranit šroub a vytáhněte ji ve své caddy, ale na ostatní budete muset hrabat asi dovnitř pod klávesnici. Ani je těžké, ale musíte se dívat na ty malé šrouby, které trvají na ping přes celou místnost! Měli byste být schopni stáhnout servisní příručky, levně. Tato stránka

http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA

Poskytuje jim za nízké náklady.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základní desky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Pomoc s Soustružení Slave Pevný disk na hlavní pevný disk Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. března 2009 09:28
Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. března 2009 06:46
PSU, GPU, CPU a kuchyňský dřez alex Případy & Napájecí zdroje 7 10. března 2008 00:12
Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 8 15. Září 2006 03:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.