![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sada sam dobio vašu pažnju. I'm instalirate novi tvrdi disk za moj laptop i ja pročitati sve o strahu nošenje posebne manžeta i uzemljenje si srž zemlje prije oko mucking sa pc sadržaja. Bi li to biti samo feesible nositi tanke uske neuklapanje par roza guma kuhinja rukavice, sigurno ne bi statičkih naboja proći od mene komponente koristeći ovu metodu. Mi je glupo, ispričavam se ako sam, ali čini se logično me! |
|
| |||
| |||
| Er, mislim da guma može nositi statičkog naboja previše. Kao čeznuti kao te sjediti kraj uzemljen jedan zalogaj od metala i dirati ga redovito, ne dvoličnost Vaše feret previše na tepih i ne bič sa cat fur trebali biti u redu! |
|
| |||
| |||
| Oh no, Drrrr, hvala za jedan dan savjet. Ive 'pravedan je vizija me trljanje njihov dječji baloni na moj škrinja i priljepljivanje ih na strop, mega statična, god osjećam glupo, ispričavam se. Ja ću dobiti moj kaput i statički manžeta! |
|
| |||
| |||
| "Mmmm!" Sjedi s gumenim rukavicama na, kaže "Let's pogledajte sada" i rubs ruke na vunast pulover prije dolaska za metal slučaju HDD ... |
|
| |||
| |||
| OK, OK, dosta loše osjećate jer is.Just razmišljati svojom ženom vikanje "Što je to bilo prasak", meni sa mnom na ružičaste rukavice i pušenje laptop ispred mene, ili zaglavi na strop. |
|
| |||
| |||
| Naš pas je tekla u samo sam bila toliko smijeha. |
|
| |||
| |||
| Hajde onda Mike0001, bilo koji savjet o tome što hard disk ne mogu staviti u moje tvrtke Compaq Presario R3000, mislim da može biti bilo koja 3rd Party hard disk da mogu kupiti od MicroDirect ili scan. Ima li nešto ja bi trebao biti obličje za. |
|
| |||
| |||
| Ja kupio 160GB za moj laptop (SEAGATE mislim), ali to je samo par godina. Starije Dell je odbio da prizna pogon's true veličinu, to je problem. To je bio sretan sa brzim Hitachi 60GB disku ipak. Starije BIOSes nisu do velikih HDDs. Ja kupio od Dabs. Šta imate sad? |
|
| |||
| |||
| Nemam pojma, uplašeni da biste je otvorili do Ive 'je dobio zamjenski disk pri ruci. U laptop je 4 godine stara, nova 1500 £ no siguran sam da sam platio preko izgledi. It's a tvrtke Compaq Presario R3000, mogu pokrenuti XP i vanjskom Maxtor 300GB. Problem je u tome što sam siguran pogon goosed kao što to radi samo za surfanje i svjetlosti koriste samo, ako ja to push onda početi problemi. Self diognostic testovi pokazuju lošim sektorima. Odlučio za £ 40ish bi te stavili u pogon i nova Ja sam ispuštajući Microsoft sa decission instalirati i koristiti samo 'ubuntu' kao operativni sustav. Ja se uglavnom koristi za laptop photograhy. Baš kao što sam zabrinut novi u otvaranje tih stvari i ono što je kao kompatibilnosti. Bio sam razmišljati o'80GB Western Digital 2,5 inčni 5400 Škorpion 8MB cache ATA100 'dostupna od Micro Direct, oni su zasnovane na mom dijelu zemlje, te na taj način ako bilo kakve probleme će biti jednostavan za razmjenu. |
|
| |||
| |||
| To zvuči dobro. Znate li gdje HDD je na ovom modelu? Na nekim ste uklonili vijak i vučenje Internet vanjska kutija za čaj, ali u svojoj drugih trebate strugati o unutra pod tipkovnici. Niti je teško, ali moraš gledati one sićušne vijaka koji insistiraju na pinging po sobi! Trebali biste biti u mogućnosti to preuzimanje datoteka radionici ručnog jeftino. Ova stranica http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA daje ih na niskim troškovima. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| Pomoć s Okretanje Slave na glavni Hard Drive Hard Drive | Cogglesz | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 30. ožujak 2009 09:28 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| PSU, GPU, CPU i sudopera | alex | Cases & Power Supplies | 7 | 10. ožujak 2008 00:12 |
| Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 8 | 15. Sep 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |