kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Gumi konyhai kesztyű és merevlemez.

Reply

Téma eszközök
Old November 12, 2007, 02:43
Csoport tagja

Default Gumi konyhai kesztyű és merevlemez.

Most már megvan a figyelmet. Én telepítése egy új merevlemezt, amely az én-m laptop és én olvassuk el a félelem, mintegy viselt speciális csukló zenekar és a földelés maga a mag a föld előtt mucking körülbelül a PC tartalmát. Nem lenne igazságos, hogy feesible kopás vékony szűk szerelési pár rózsaszín gumi konyha kesztyű, biztosan nem statikus volna át a díjat, hogy az alkatrészeket használ ez módszer. Én vagyok a hülye, bocs, ha én vagyok, de logikusnak tűnik, hogy nekem!
Old November 12, 2007, 02:52
Donor Group

Ööö, azt hiszem, gumi képes statikus díjat is.

Amíg ülsz közel egy földelt kis fém és érintse meg rendszeresen, nem kever be feret túl sok a szőnyeg, és nem ostor meg a macska szőrme meg kell rendben!
Old November 12, 2007, 03:06
Csoport tagja

Ó nem, Drrrr, kösz a tanácsot. Most már látomásait nekem a gyerekek megdörzsölte a léggömbök én mellkasi és kitart, hogy a felső határt, mega statikus, Isten úgy érzem, hülye, bocs. Hozom a kabátom és statikus csukló zenekar!
Old November 12, 2007, 03:15
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by tjpearson View Post
Ó nem, Drrrr, kösz a tanácsot. Most már látomásait nekem a gyerekek megdörzsölte a léggömbök én mellkasi és kitart, hogy a felső határt, mega statikus, Isten úgy érzem, hülye, bocs. Hozom a kabátom és statikus csukló zenekar!
"Mmmm! Ül ott gumikesztyűk on, azt mondja: "Lássuk most" és rubs kezét gyapjas pulóver elérése előtt ki fém esetében HDD ...
Old November 12, 2007, 03:23
Csoport tagja

OK, OK, rosszul érzi magát ahhoz, hogy is.Just gondolkodás a feleségem kiabálva "mi volt, hogy bang", nekem meg a rózsaszín kesztyűt, és a dohányzás laptop elõttem, vagy ragasztva a felső határt.
Old November 12, 2007, 08:12
Donor Group

A kutya csak rohant az én nevetve annyira.
Old November 12, 2007, 08:29
Csoport tagja

Gyere majd Mike0001, bármilyen tanácsot, hogy mit merevlemezt tudok be my Compaq Presario R3000, mármint ez a 3. fél merevlemezén, hogy tudok vásárolni MicroDirect vagy vizsgálatból. Van bármi, amit meg kell keresi ki.
Old November 12 2007, 09:07
Donor Group

Vettem egy 160GB for my laptop (Seagate azt hiszem), de ez csak egy-két év. Az idősebb Dell megtagadta, hogy ismeri a meghajtó mérete Igaz, ez a probléma. Ez volt elégedett a gyors Hitachi 60GB meghajtót is.

A régebbi BIOS nem állnak nagy HDDs.

Vettem a Dabs.

Mi van most?
Old November 12, 2007, 09:26
Csoport tagja

Fogalmam sincs, félek, hogy nyissa meg addig, amíg van a csere-meghajtó kéznél. A laptop 4 éves, 1500 £ új, de biztos vagyok benne, hogy én fizettem az esélye. Ez egy Compaq Presario R3000, I run XP és egy külső Maxtor 300GB. A probléma az, hogy biztos vagyok benne, hogy a meghajtó goosed, mert csak arról szól a szörfözés és a könnyű használat, csak ha majd nyomja meg a Start problémákat. Saját diognostic vizsgálatok azt mutatják, Szektorhibák. Elhatározott for £ 40ish is, valamint hogy az új meghajtó, és én vagyok dropping Microsoft a decission telepítése és használata kizárólag "ubuntu" az operációs rendszert. Én elsősorban a laptop használata a photograhy. Csak én vagyok az érintett új megnyitásával ezek a dolgok, és mi a kompatibilitás is. Azon gondolkodtam,'80GB Western Digital 2,5 hüvelykes 5400 Scorpio 8MB cache ATA100 "elérhető Micro Direct, ezek alapján magam részéről az ország is így, ha bármilyen problémája lenne könnyű cseréje.
Old November 12, 2007, 14:11
Donor Group

Ez jól hangzik. Tudod, ahol a HDD van ez a modell? Egyes eltávolít egy csavar, és húzza ki a Caddy, de másoknak meg kell firkál mintegy belülről a billentyűzetet. Egyik sem nehéz, de meg kell nézni ezeket a kis csavar, hogy ragaszkodjon pingelése az egész terem! Meg kell tudni tölteni egy workshop manual olcsón. Ez az oldal

http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA

biztosít számukra az alacsony ár.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? nightstar Processzorok, alaplapok és RAM 4 November 9, 2009 10:30
Segítség a Turning Slave Hard Drive A merevlemezek Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. március 2009 09:28
Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. március 2009 06:46
PSU, GPU, a CPU és a mosogató alex Cases & Power Supplies 7 10. március 2008 00:12
Merevlemez probléma - miért nem fogadja el a számítógépet minden merevlemezek? Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 8 15. Szeptember 2006 03:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.