![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most már megvan a figyelmet. Én telepítése egy új merevlemezt, amely az én-m laptop és én olvassuk el a félelem, mintegy viselt speciális csukló zenekar és a földelés maga a mag a föld előtt mucking körülbelül a PC tartalmát. Nem lenne igazságos, hogy feesible kopás vékony szűk szerelési pár rózsaszín gumi konyha kesztyű, biztosan nem statikus volna át a díjat, hogy az alkatrészeket használ ez módszer. Én vagyok a hülye, bocs, ha én vagyok, de logikusnak tűnik, hogy nekem! |
|
| |||
| |||
| Ööö, azt hiszem, gumi képes statikus díjat is. Amíg ülsz közel egy földelt kis fém és érintse meg rendszeresen, nem kever be feret túl sok a szőnyeg, és nem ostor meg a macska szőrme meg kell rendben! |
|
| |||
| |||
| Ó nem, Drrrr, kösz a tanácsot. Most már látomásait nekem a gyerekek megdörzsölte a léggömbök én mellkasi és kitart, hogy a felső határt, mega statikus, Isten úgy érzem, hülye, bocs. Hozom a kabátom és statikus csukló zenekar! |
|
| |||
| |||
| "Mmmm! Ül ott gumikesztyűk on, azt mondja: "Lássuk most" és rubs kezét gyapjas pulóver elérése előtt ki fém esetében HDD ... |
|
| |||
| |||
| OK, OK, rosszul érzi magát ahhoz, hogy is.Just gondolkodás a feleségem kiabálva "mi volt, hogy bang", nekem meg a rózsaszín kesztyűt, és a dohányzás laptop elõttem, vagy ragasztva a felső határt. |
|
| |||
| |||
| A kutya csak rohant az én nevetve annyira. |
|
| |||
| |||
| Gyere majd Mike0001, bármilyen tanácsot, hogy mit merevlemezt tudok be my Compaq Presario R3000, mármint ez a 3. fél merevlemezén, hogy tudok vásárolni MicroDirect vagy vizsgálatból. Van bármi, amit meg kell keresi ki. |
|
| |||
| |||
| Vettem egy 160GB for my laptop (Seagate azt hiszem), de ez csak egy-két év. Az idősebb Dell megtagadta, hogy ismeri a meghajtó mérete Igaz, ez a probléma. Ez volt elégedett a gyors Hitachi 60GB meghajtót is. A régebbi BIOS nem állnak nagy HDDs. Vettem a Dabs. Mi van most? |
|
| |||
| |||
| Fogalmam sincs, félek, hogy nyissa meg addig, amíg van a csere-meghajtó kéznél. A laptop 4 éves, 1500 £ új, de biztos vagyok benne, hogy én fizettem az esélye. Ez egy Compaq Presario R3000, I run XP és egy külső Maxtor 300GB. A probléma az, hogy biztos vagyok benne, hogy a meghajtó goosed, mert csak arról szól a szörfözés és a könnyű használat, csak ha majd nyomja meg a Start problémákat. Saját diognostic vizsgálatok azt mutatják, Szektorhibák. Elhatározott for £ 40ish is, valamint hogy az új meghajtó, és én vagyok dropping Microsoft a decission telepítése és használata kizárólag "ubuntu" az operációs rendszert. Én elsősorban a laptop használata a photograhy. Csak én vagyok az érintett új megnyitásával ezek a dolgok, és mi a kompatibilitás is. Azon gondolkodtam,'80GB Western Digital 2,5 hüvelykes 5400 Scorpio 8MB cache ATA100 "elérhető Micro Direct, ezek alapján magam részéről az ország is így, ha bármilyen problémája lenne könnyű cseréje. |
|
| |||
| |||
| Ez jól hangzik. Tudod, ahol a HDD van ez a modell? Egyes eltávolít egy csavar, és húzza ki a Caddy, de másoknak meg kell firkál mintegy belülről a billentyűzetet. Egyik sem nehéz, de meg kell nézni ezeket a kis csavar, hogy ragaszkodjon pingelése az egész terem! Meg kell tudni tölteni egy workshop manual olcsón. Ez az oldal http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA biztosít számukra az alacsony ár. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| Segítség a Turning Slave Hard Drive A merevlemezek | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. március 2009 09:28 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| PSU, GPU, a CPU és a mosogató | alex | Cases & Power Supplies | 7 | 10. március 2008 00:12 |
| Merevlemez probléma - miért nem fogadja el a számítógépet minden merevlemezek? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 8 | 15. Szeptember 2006 03:14 |
| Téma eszközök | |
| |