mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Guminės virtuvės pirštines ir kietąjį diską.

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 12, 2007, 02:43
Narys

Now I've got your attention. I'm diegiant naują kietąjį diską į savo kompiuterį ir skaitau visus apie dėvėti specialius Riešo juosta ir įžeminimo sau į žemę prieš pagrindinius Mucking apie su pc turinys baimės. Ar nebūtų feesible tiesiog dėvėti plonas ankštų pora Pink guma virtuvės pirštines, tikrai nėra statinio krūvio būtų pereiti nuo manęs komponentus naudojant šį metodą. Turiu kvaila, atsiprašau, jei aš esu, bet atrodo logiška, kad manęs!
Old Lapkritis 12, 2007, 02:52
Donorų grupės

Er, manau, kad guma gali vykdyti statinio krūvio per daug.

Tol, kol tu sėdi šalia įžemintas, tiek metalo, bet ir paliesti jį reguliariai, ne shuffle jūsų FERET per daug kilimų ir nereikia plakti save ir kačių kailius, jums reikia Alright!
Old Lapkritis 12, 2007, 03:06
Narys

Oh no, Drrrr, ačiū už patarimus. Aš ką tik turėjo vizijas mane su vaikais trina jų balionai ant mano krūtinės ir klijuoti jas į lubas, Mega statinis, Dievas jaučiuosi kvaila, atsiprašau. I'll get my coat ir statinio riešo juostą!
Old Lapkritis 12, 2007, 03:15
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by tjpearson View Post
Oh no, Drrrr, ačiū už patarimus. Aš ką tik turėjo vizijas mane su vaikais trina jų balionai ant mano krūtinės ir klijuoti jas į lubas, Mega statinis, Dievas jaučiuosi kvaila, atsiprašau. I'll get my coat ir statinio riešo juostą!
"Mmmm!" Sėdi ten su guminėmis pirštinėmis m., sako: "Let's see dabar" ir rubs rankas gauruotas megztinis nesulaukus iš metalo atveju HDD ...
Old Lapkritis 12, 2007, 03:23
Narys

Gerai, gerai, gana blogai, nes is.Just galvoja mano žmona šaukė: "Kas buvo, kad sprogimo", man mano rožinis pirštinės ir rūkymas nešiojamas priešais mane, ar prilipęs prie lubų.
Old Lapkritis 12, 2007, 08:12
Donorų grupės

Mūsų šuo tik vyko man buvo juoko tiek daug.
Old Lapkritis 12, 2007, 08:29
Narys

Davai tada Mike0001, bet apie tai, kas kietąjį diską galiu įdėti savo Compaq Presario R3000 patarimus, aš tai ji gali būti bet kokia 3rd party disko, kad galėčiau pirkti iš MicroDirect ar Scan. Ar yra kas nors Būčiau Saugokitės.
Old Lapkritis 12, 2007, 09:07
Donorų grupės

Nusipirkau 160Gb už mano nešiojamojo kompiuterio (Seagate manau), bet tai tik po poros metų amžiaus. Senesnių "Dell" atsisakė pripažinti vairuoti tiesa dydžio, tai yra problema. Jis buvo laimingas su greitai Hitachi 60GB disko nors.

Senesnė BIOSes nėra iki didelio HDD.

Aš nusipirkau iš pirštų atspaudai.

Ką jūs turite dabar?
Old Lapkritis 12, 2007, 09:26
Narys

Net neįsivaizduoju, bijojo, kad ją atidaryti iki I've got pakeitimo vairuoti po ranka. Nešiojamas, yra 4 metai, 1.500 £ nauja, bet aš tikiu, kad man sumokėti daugiau šansų. Tai Compaq Presario R3000, aš paleisti XP ir išorės Maxtor 300GB. Problema ta, kad aš tikiu, kad diskas yra goosed, nes ji veikia beveik už naršymą ir šviesos naudoti tik, jei aš push it tada problemų pradžia. Savęs diognostic tyrimai rodo blogus sektorius. Nusprendė už £ 40ish taip pat sėkmingai galėtų įgyvendinti naują diską ir aš nuleisti "Microsoft" su decission įdiegti ir naudoti tik "Ubuntu" operacinę sistemą. Aš daugiausia naudojamos dėl photograhy nešiojamas. Tiesiog susiję kaip aš nauja atvėrimo šių dalykų, ir kas suderinamumas patinka. Aš galvojau apie '80GB Western Digital 2,5 colių 5.400 Skorpionas 8MB cache ATA100 "prieinamas iš mikroorganizmų tiesioginis, jie remiasi savo šalies dalyje, taip pat todėl, jei visas problemas būtų galima lengvai pasikeisti.
Old Lapkritis 12, 2007, 14:11
Donorų grupės

Skamba gerai. Ar žinote, kur HDD apie šį modelį? Apie kai pašalinate varžto ir traukite ją į savo Caddy, bet dėl kitų reikia sukrapštyti apie vidų pagal klaviatūra. Nei sunku, bet reikia žiūrėti šiuos tiny screws, kad reikalauti ping per kambarį! Turėtumėte turėti galimybę parsisiųsti remonto dirbtuvėms skirtam vadovui pigiai. Ši svetainė

http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA

suteikia jiems už mažą kainą.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.