mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Gumijas Virtuves cimdi un cieto disku.

Reply

Thread Tools
Old Novembris 12, 2007, 02:43
Loceklis

Default Gumijas Virtuves cimdi un cieto disku.

Tagad man jūsu uzmanību. Es esmu uzstādot jaunu cieto disku ar savu klēpjdatoru un es izlasīju visas bailes par valkā īpašu plaukstas joslas un zemējuma sevi kodolu zemes pirms mucking par ar pc saturu. Vai nebūtu feesible lai tikai valkāt plānas cieši piegulošu pāri rozā gumijas Virtuves cimdi, protams, nav statisks maksas nodos no mani uz komponentiem, izmantojot šo metodi. Man ir stulba, žēl, ja es esmu, bet tas šķiet loģiski me!
Old Novembris 12, 2007, 02:52
Donors Group

Er, es domāju, ka gumijas var veikt statisko maksas too.

Kamēr jūs pasēdēt pie iezemētas mazliet no metāla un pieskarties tam regulāri, nav shuffle jūsu feret pārāk paklāju un nav sakult sevi ar kaķu kažokādu Jums jābūt alright!
Old Novembris 12, 2007, 03:06
Loceklis

Ak nē, Drrrr, paldies par padomu. Man tikko bija vīzijas mani ar bērniem berzes to balonu uz manas krūtis un stingri tos griestiem, mega statiska, dievs man šķiet stulbs, piedodiet. Es nopirkšu mēteli un statisko plaukstas grupa!
Old Novembris 12, 2007, 03:15
Donors Group

Quote:
Originally Posted by tjpearson View Post
Ak nē, Drrrr, paldies par padomu. Man tikko bija vīzijas mani ar bērniem berzes to balonu uz manas krūtis un stingri tos griestiem, mega statiska, dievs man šķiet stulbs, piedodiet. Es nopirkšu mēteli un statisko plaukstas grupa!
"Mmmm!" Sēž tur ar gumijas cimdi on, saka: "Let's redzēt, tagad" un rubs rokas pūkains pulovers pirms sasniedzot metāla gadījumā HDD ...
Old Novembris 12, 2007, 03:23
Loceklis

OK, OK, jūtas slikti, jo tas is.Just domāšana mana sieva kliedz "kas bija sprādziena" mani ar mani rozā cimdus uz un smēķēšanas klēpjdatoru priekšā man, vai piestiprināti pie griestiem.
Old Novembris 12, 2007, 08:12
Donors Group

Mūsu suns tikko skrēja I smējās tik daudz.
Old Novembris 12, 2007, 08:29
Loceklis

Ejam tad Mike0001, kāds padoms par to, ko cieto disku man var likt manā Compaq Presario R3000, es domāju tā var būt jebkura 3rd Party cieto disku, ka es varu nopirkt no MicroDirect vai Scan. Vai ir kaut kas man būtu looking out for.
Old Novembris 12, 2007, 09:07
Donors Group

Iegādājos 160Gb manu klēpjdators (Seagate es domāju), bet tas ir tikai pāris gadiem. Vecāki Dell atteicās atzīt vadīt reālo izmēru, kas ir problēma. Tas bija apmierināti ar strauji Hitachi 60Gb disks though.

Older BIOSes nav pat lielu HDD.

Iegādājos no Minimālais kopējais biezums.

Kas jums ir tagad?
Old Novembris 12, 2007, 09:26
Loceklis

Man nav ideju, bail, lai to atvērtu līdz I've got rezerves disku pie rokas. Klēpjdators ir 4 gadus vecs, £ 1500, bet es esmu pārliecināts, ka man maksā vairāk izredžu. Tas ir Compaq Presario R3000, palaist XP un ārējiem Maxtor 300GB. Problēma ir tā, ka es esmu pārliecināts, ka disks ir goosed, jo tā darbojas tikai apmēram par sērfošanu un gaismas lietot tikai tad, ja es push to tad problēmas sākums. Self diognostic pārbaudes liecina bad sektoriem. Lemj par £ 40ish varētu arī ievieš jaunu sparu, un es esmu krišanu Microsoft ar decission instalēt un izmantot tikai "Ubuntu" kā operētājsistēmu. Es galvenokārt izmanto klēpjdatoru photograhy. Vienkārši, cik es esmu jauna atvērt šīm lietām un to savietojamību ir kā. Es domāju par '80GB Western Digital 2.5 inch 5.400 Scorpio 8MB cache ATA100 ", kas pieejams no Micro Direct, to pamatā ir manā daļā valsts, kā arī tādēļ, ja kādas problēmas būtu viegli apmainīt.
Old Novembris 12, 2007, 14:11
Donors Group

Izklausās labi. Vai jūs zināt, kur HDD ir par šo modeli? Par dažiem noņemt skrūves un izvelciet tās tējas kārbiņa bet uz citiem, jums nepieciešams Scrabble par iekšienē saskaņā ar klaviatūru. Tāpat nav grūti, taču jums ir nepieciešams skatīties tiem tiny skrūves, kas uzstāj uz Pinging pa istabu! Jūs varat lejupielādēt rokasgrāmatu lētāk. Šajā vietnē

http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA

nodrošina viņus ar zemām izmaksām.
Reply

Register

Bookmarks