mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Mănuşi de cauciuc bucătărie şi hard-disk.

Reply

Thread Tools
Old 12 noiembrie 2007, 02:43
Grupul de stat

Default Mănuşi de cauciuc bucătărie şi hard-disk.

Acum, eu am atenţie. Sunt instalarea unui nou hard-disk pentru laptop-ul meu şi l-am citit toate teama despre poartă un speciale încheietura trupa şi pământ-te la centrul pământului, înainte de mucking despre conţinutul cu PC-ul. Ar fi feesible nu doar pentru a purta o subţire strans amenajare pereche de mănuşi de bucătărie din cauciuc de culoare roz, cu siguranţă, nu static, taxa ar trece de la mine pentru a componentelor folosind această metodă. Am fost stupid, îmi pare rău dacă mă, dar se pare logic pentru mine!
Old 12 noiembrie 2007, 02:52
Grupul de donator

Er, cred ca de cauciuc poate transporta o taxa prea statice.

Atâta timp cât vă aşezaţi în apropierea earthed un pic de metal şi o atinge cu regularitate, nu târşâi dvs. feret prea mult pe covor şi să nu te bici cu blană de pisică, ar trebui să fie în regulă!
Old 12 noiembrie 2007, 03:06
Grupul de stat

Oh nu, Drrrr, multumesc pentru sfaturi. Am avut viziuni doar de mine cu copiii lor frecare baloane mea de pe piept şi i sa lipit de tavan, mega statică, Dumnezeu ma simt prost, imi pare rau. O sa-mi iau haina şi statică încheietura trupa!!!
Old 12 noiembrie 2007, 03:15
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de tjpearson View Post
Oh nu, Drrrr, multumesc pentru sfaturi. Am avut viziuni doar de mine cu copiii lor frecare baloane mea de pe piept şi i sa lipit de tavan, mega statică, Dumnezeu ma simt prost, imi pare rau. O sa-mi iau haina şi statică încheietura trupa!!!
"Mmmm!" Stă acolo cu mănuşi de cauciuc de pe, spune că "Să vedem acum" şi rubs pe mâini înainte de a ajunge la lâna pulover pentru metal caz de HDD ...
Old 12 noiembrie 2007, 03:23
Grupul de stat

OK, OK, se simt destul de rau ca aceasta is.Just gândire soţia mea strigand "Ce a fost asta bang", eu cu mine roz mănuşi cu privire la fumat şi un laptop in fata mea, sau a ramas la tavan.
Old 12 noiembrie 2007, 08:12
Grupul de donator

Câinele nostru tocmai a fugit în râs am fost atât de mult.
Old 12 noiembrie 2007, 08:29
Grupul de stat

Hai apoi Mike0001, vreun sfat despre ce hard-disk nu pot pune în mi Compaq Presario R3000, adica poate fi orice 3a parte hard-disk care nu pot cumpăra de la MicroDirect sau Scan. Este ceva I ar trebui să fie grija pentru.
Old 12 noiembrie 2007, 09:07
Grupul de donator

Am cumparat un 160GB pentru laptop-ul meu (Seagate cred), dar aceasta este doar o pereche de ani. O mai veche Dell a refuzat să recunoască unitatea adevărat dimensiunea, care este problema. A fost fericit cu o unitate de repede Hitachi 60GB totusi.

BIOSes nu sunt mai vechi de până la mare HDDs.

I-am cumpărat de la Dabs.

Ce ai acum?
Old 12 noiembrie 2007, 09:26
Grupul de stat

Nu am nici o idee, frica de a deschis-o, până când eu am de înlocuire conduce la îndemână. Laptopul este de 4 ani, £ 1500 nou, dar eu sunt sigur că am plătit peste cotele. Este o Compaq Presario R3000, am rulat XP şi o externe Maxtor 300GB. Problema este că eu sunt sigur că unitatea este goosed cum funcţionează doar pentru surfing şi despre lumina utilizaţi numai, dacă am probleme apoi împinge-l înceapă. Self diognostic teste arată rău sectoare. Decis pentru 40ish £ putea foarte bine pus în noua unitate şi sunt în scădere cu Microsoft decission pentru a instala şi utiliza numai "ubuntu" ca sistemul de operare. Am ales utilizează pentru laptop photograhy. Doar ca eu sunt interesat de noi pentru a deschide aceste lucruri şi pentru ce se vrea de compatibilitate. Mă gândeam de'80GB Western Digital 2.5 inch 5400 Scorpion 8MB cache ATA100 "disponibilă de la Micro Direct, acestea se bazează în parte a ţării şi, deci, dacă orice probleme ar putea fi uşor de schimb.
Old 12 noiembrie 2007, 14:11
Grupul de donator

Asta sună bine. Stii unde a HDD este pe acest model? Pe unele vă ştergeţi un şurub şi trageţi-o în cutie pentru ceai, dar pe alţii, trebuie să scrabble despre interiorul sub tastatură. Nici este dificil, dar va trebui sa ma uit la cei mici suruburi care insista pe pinging în întreaga cameră! Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a descărca un atelier de lucru manual ieftin. Acest site

http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA

furnizându-le la costuri reduse.
Reply

Register

Marcaje