menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Gumené kuchynské rukavice a pevný disk.

Reply

Thread Tools
Old 12.Novembra 2007, 02:43
Člen Skupina

Default Gumené kuchynské rukavice a pevný disk.

Teď jsem dostal vašu pozornosť. I'm inštalovať nový pevný disk do môjho notebooku, a čítal som všetky strachu o sebe špeciálne zápästie kapela a uzemnenie sami k jadru Zeme pred asi nakladanie horniny s PC obsahu. Bolo by to nemal byť feesible sa práve nosí krátke tenké montáž pár ružové gumené rukavice kuchyni, určite nie je statický poplatku by prejsť odo mňa na komponenty pomocou tejto metódy. Som bola hloupá, promiň, jestli jsem, ale zdá sa logické, aby si ma!
Old 12.Novembra 2007, 02:52
Darcu Skupina

Er, myslím, že môžu nosiť gumové statickú účtovať príliš.

Ako dlho, ako vám sedí blízko jeden uzemnený kúsok kovu a dotkli pravidelne, nie je zamiešať vaše Feret príliš na koberec a nemajú bič sa s kožušinou mačiek kožami by ste mali byť v poriadku!
Old 12.Novembra 2007, 03:06
Člen Skupina

Ach nie, Drrrr, díky za radu. Som jednoducho musela videnie mi s deťmi odření svoje balóny na mojej hrudi a lepenie do stropu, mega statické boha cítim hloupá, pardon. I obdržíte kabát a statické zápästie kapela!
Old 12.Novembra 2007, 03:15
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal tjpearson View Post
Ach nie, Drrrr, díky za radu. Som jednoducho musela videnie mi s deťmi odření svoje balóny na mojej hrudi a lepenie do stropu, mega statické boha cítim hloupá, pardon. I obdržíte kabát a statické zápästie kapela!
"Mmmm!" Sedí tam s gumené rukavice pre hovorí "Pozrime sa teraz" a leští rúk vlnený sveter, ako sa dostanete na kov prípade HDD ...
Old 12.Novembra 2007, 03:23
Člen Skupina

OK, OK, dosť zlý pocit, pretože moja žena is.Just myslenia křiku: "Čo bolo, že tresku", mně se mnou ružové rukavice a fajčenia na laptop predo mnou, alebo prilepené na strop.
Old 12.Novembra 2007, 08:12
Darcu Skupina

Náš pes práve běžel v Byl jsem smíchy tak moc.
Old 12.Novembra 2007, 08:29
Člen Skupina

No tak potom Mike0001, nejakú radu o tom, čo pevný disk môžem dať do mojej Compaq Presario R3000, myslím, že môže byť ľubovoľný 3. strana pevný disk, ktorý môžem kúpiť od MicroDirect alebo skenovanie. Existuje niečo by som mal hľadať pre.
Old 12.Novembra 2007, 09:07
Darcu Skupina

Kúpil som 160GB pre môj notebook (Seagate myslím), ale to je len pár rokov. Staršie Dell odmietol uznať riadiť pravda veľkosť, to je problém. Bol spokojný s rýchlo Hitachi 60GB disk hoci.

Staršie BIOSy nie sú k veľkej HDDs.

Koupil jsem od odtlačky prstov.

Čo máte teraz?
Old 12.Novembra 2007, 09:26
Člen Skupina

Nemám potuchy, strach, aby bola otvorená až do I've got náhradné jednotku na dosah ruky. Na notebooku je 4 roky staré, 1500 libra nový, ale som si istý jsem, platené kurzy. Je to Compaq Presario R3000, běhám XP a externé Maxtor 300 GB Problém je, že som si istý že jednotka je goosed ako to funguje len na surfovanie a ľahkých používať iba, keď som ju potom push problémov začať. Samostatná diognostic testy ukazujú chybné sektory. Rozhodla £ 40ish možná i do nového disku a som kvapkadlová Microsoft sa rozhodnúť nainštalovať a používať len 'ubuntu' ako operačný systém. Já hlavne používať laptop pre photograhy. Jednoducho, ako som na otvorení nového tieto veci, a čo je ako kompatibility. Přemýšlel jsem o'80GB Western Digital 2.5 in 5400 Scorpio 8MB cache ATA100 'k dispozícii od Micro Direct, ktorá sa zakladá na môj časti krajiny, rovnako tak v prípade akýchkoľvek problémov by bolo ľahké výmeny.
Old 12.Novembra 2007, 14:11
Darcu Skupina

To znie dobre. Viete, kde je HDD sa o tomto modeli? Na niektorých odobratie skrutkou a vytiahnite ju von v jej Caddy, ale na ostatné, čo potrebujete o hrabat dovnútra pod klávesnicu. Ani je ťažké, ale musíte sa pozerať na tie maličké šroubky, že trvať na testu Ping v celej miestnosti! Tie by mali mať možnosť stiahnuť workshop manuálna lacno. Táto stránka

http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA

poskytuje im pri nízkych nákladoch.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základné dosky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Pomoc s Sústruženie Slave Pevný disk na hlavnú pevný disk Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. marca 2009 09:28
Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. marca 2009 06:46
PSU, GPU, CPU a kuchynský drez alex Prípady & Napájacie zdroje 7 10. marca 2008 00:12
Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 8 15. September 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.