мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Гумене рукавице и кухиња хард диск.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Мар 2007, 02:43
Мембер Гроуп

Default Гумене рукавице и кухиња хард диск.

Сада имам вашу пажњу. Ја сам инсталирате нови хард диск на мој лаптоп и да сам прочитао све о страху носи посебну Манжета и уземљење себи да језгро земље пре муцкинг вези са ПЦ садржаја. Зар не би било феесибле само носе танке уске уклапа пар роза гумених рукавица кухињу, сигурно не би проћи статичког пуњења од мене да компоненте овим методом. Ми је глупо, извини ако сам али изгледа логично ми!
Old 12. Мар 2007, 02:52
Донаторска Група

Ер, мислим да гуме могу да носе сувише статичког пуњења.

Док седите код Уземљен мало метала и додирнути га редовно, не дволичност ваше ферет превише на тепих и не се бич са крзном мачака требало би да буде у реду!
Old 12. Мар 2007, 03:06
Мембер Гроуп

Ох но, Дрррр, хвала за савет. Управо сам имала визије ме са децом трљање своје балоне на грудима и забада их на плафон, мега-статичка, богу осећам глупо, извини. Ја ћу добити мој капут и статичке Манжета!
Old 12. Мар 2007, 03:15
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тјпеарсон View Post
Ох но, Дрррр, хвала за савет. Управо сам имала визије ме са децом трљање своје балоне на грудима и забада их на плафон, мега-статичка, богу осећам глупо, извини. Ја ћу добити мој капут и статичке Манжета!
"Мммм!" Седи тамо са гумене рукавице на, каже: "Да видимо сада и рубс руку на длакавог пуловер пре доласка из за метал случај ХДД ...
Old 12. Мар 2007, 03:23
Мембер Гроуп

Реду, реду, осећају довољно лоше јер ис.Јуст размишљања моја супруга узвикујући "шта је да Банг", мене са мном ружичастим рукавицама на и пушења лаптоп у испред мене или заглави на плафон.
Old 12. Мар 2007, 08:12
Донаторска Група

Наш пас праведан отрча у сам био толико насмејаног много.
Old 12. Мар 2007, 08:29
Мембер Гроуп

Хајде онда Мике0001, било који савет о томе шта се хард диск могу да ставим у своју Цомпак Пресарио Р3000, мислим то може бити било које 3рд Парты хард диск да могу купити од МицроДирецт или скенирање. Има ли шта бих требао бити у потрази за ван.
Old 12. Мар 2007, 09:07
Донаторска Група

Купио сам за мој лаптоп 160Гб (Макстор мислим), али то је само пар година. Делл старијих је одбио да призна праве величине диска, то је проблем. То је био задовољан са брзим диск ХИТАЦХИ 60ГБ ипак.

Старије БИОСес нису до великих ХДД.

Купио сам од Дабс.

Шта сада имају?
Old 12. Мар 2007, 09:26
Мембер Гроуп

Немам појма, уплашени да га отворимо док имам замене диск при руци. Лаптоп је 4 године стара, £ 1500 ново, али сигуран сам да сам платио преко квоте. То је Цомпак Пресарио Р3000, да покренем КСП и спољне Макстор 300ГБ. Проблем је што сам сигуран да је диск гоосед јер ради само о за сурфовање и употреба само, ако је воки онда почети проблеми. Селф диогностиц тестови показују лоше секторе. Одлучио за £ 40исх може као и ставити у нови погон и сам пада Мицрософт са дециссион да инсталирате и користите "Убунту", као оперативни систем. Ја углавном користим лаптоп пхотограхы. Баш као што сам ја у питању нови у отварање ове ствари и оно што је као компатибилности. Мислила сам на '80ГБ западне 2.5 инча Дигиталне 5400 Шкорпије 8МБ кеш АТА100 'на располагању од микро директни, они се налазе у мом делу земље, као па ако буде било проблема лако ће да размењују.
Old 12. Мар 2007, 14:11
Донаторска Група

То звучи добро. Да ли знате где се на ХДД-овог модела? На неким уклоните завртањ и повуците га у Цадды, али на другима је потребно да о томе унутар Гребати под тастатуру. Нити је тешко, али морате да гледате оне мале завртње који инсистирају на Пингинг по соби! Требало би да можете да преузмете радионици ручно јефтиније. Овај сајт

хттп://ууу.елецтроницмануалс.цо.ук/?...ФКхЦМАод9кНфзА

даје им по ниским ценама.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? нигхтстар ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 9. новембар 2009 10:30
Помоћ са Окретање Славе на главни Хард Дриве Хард Дриве Цогглесз Дривес & Измјењиви медији 1 30 март 2009 09:28
Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. КСПЦ465 Дривес & Измјењиви медији 1 3 март 2009 06:46
Псу, ГПУ, ЦПУ и судопере алекс Цасес & Поуер Супплиес 7 10 март 2008 00:12
Хард диск проблем - Зашто мој рачунар не може прихватити све моје тврдих дискова? Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 8 15. Сеп 2006 03:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц