![]() |
|
| |||
| |||
| Şimdi dikkatinizi var. Ben dizüstü bilgisayar için yeni bir sabit sürücü yükleme ve bir özel bilek bandı giyiyor ve toprak ana için PC içeriği hakkında mucking önce kendinizi topraklama ilgili tüm korku okuyun. Misiniz sadece pembe lastik eldiven mutfak bir ince sıkı uyan çifti giyim feesible olmaz, kesinlikle hayır statik şarj yaz bileşenleri bu yöntemi kullanarak geçmek olacak. Eğer ben, üzgünüm aptal olma Am ama bana mantıklı görünüyor! |
|
| |||
| |||
| Er, ben lastik çok statik bir ücret taşıma düşünüyorum. Azarlanmak olarak sürece metal bir earthed biraz yakın oturmak ve düzenli olarak dokunma, don't karıştırma için feret çok kedi ve kürk ile iyi olmalı kendinize kamçı yoktur! |
|
| |||
| |||
| Danışma için Ah hayır, Drrrr, teşekkürler. Sadece çocuklar Göğsümde üzerindeki balon sürtünme ile bana vizyonlar elde ettik ve tavan için, statik, büyük Ben aptal, üzgün hissediyorum tanrı onları anlaşmazlık. Ben ceket ve statik bilek bandı alırsınız! |
|
| |||
| |||
| "Mmmm!" Üzerinde lastik eldiven ile oturuyor orada, "Şimdi" görmek ve yünlü kazak üzerinde el losyonları HDD ve Metal durumda ulaşarak önce Hadi diyor ... |
|
| |||
| |||
| Olarak ne olduğunu karım bağırmak "düşünme is.Just Tamam, tamam, yeterince kötü hissediyorum bana önünde bir sigara dizüstü ve dakikasına", yaz bana pembe eldiven veya tavan için sıkışmış. |
|
| |||
| |||
| Bizim köpek sadece çok gülüyorsun was koştum. |
|
| |||
| |||
| Sonra Mike0001 Hadi, ne zor Ben Compaq Presario R3000 koymak için sürücü hakkında herhangi bir tavsiye, bunu herhangi bir 3. parti sabit sürücüyü ben MicroDirect veya Tarama kimden satın alabilirsiniz olabilir demek. Ben için görünümlü olmalıdır Is there anything. |
|
| |||
| |||
| Ben sanırım benim laptop (Seagate için) bir 160Gb aldım, ama bu sadece birkaç yıl eskidir. Eski bir Dell, bu sorunu olan sürücü's gerçek boyutunu tanımak için reddetti. Hızlı bir Hitachi 60GB sürücü de memnun oldu. Büyük BIOSes değil kadar büyük HDDs üzeresiniz. Ben Dabs den aldım. Ne şimdi var mı? |
|
| |||
| |||
| Kadar el altında yedek sürücü var ben onu açmaya korkuyor Hiçbir fikrim yok. Dizüstü bilgisayarın 4 yıl, £ 1500 yeni ama ben oranlar üzerinden ödenen eminim eskidir. Bu bir Compaq Presario R3000's, ve harici Maxtor 300GB XP çalıştırın. Sorun sadece, eğer o zaman sorunlar başlar doğru itin sörf ve ışık kullanımı sadece için çalışıyor ben emin sürücü goosed olduğunu var olduğunu. Kendi diognostic testleri bozuk kesimleri gösterir. £ 40ish karar için de yeni sürücü koymak olabilir ve ben decission ve sadece 'işletim sistemi olarak Ubuntu yüklemek için Microsoft bırakarak yaşıyorum. Ben başta photograhy için dizüstü bilgisayar kullanın. Sadece ben ve uyumluluk bunları açmak için yeni yaşıyorum olarak ilgili gibi. Ben'80GB Western Digital 2.5 5400 Akrep 8MB önbellek ATA100 'Mikro Doğrudan elde inç, bu ülke de, herhangi bir sorunları kolay olurdu benim kısmen temel alan değişimi düşünüyordum. |
|
| |||
| |||
| Bu iyi bir fikir. Nerede HDD bu model üzerinde olduğunu biliyor musun? Bazı bir vida kaldırmak ve çay olarak çekme ama sen içindeki klavye altında karalamak için başkalarını. Ne zordur ancak oda arasında ping ısrar bu küçük vidalarla izlemek gerekiyor! Sen ucuz bir atölye manuel indirmek gerekir. Bu site http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA Düşük maliyetle sağlamaktadır. |
![]() |
|
| Bookmarks |