менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Кухня гумові рукавички і жорсткого диска.

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 листопада 2007, 02:43
Член групи

Default Кухня гумові рукавички і жорсткого диска.

Тепер я отримав вашу увагу. Я встановлення нового жорсткого диска на моєму ноутбуку, і я прочитав все про страх одягнена в спеціальну групу зап'ястя і заземлення себе до ядра Землі до МАКИ о с ПК вмістом. Чи не було б feesible просто носити тонкі жорсткі установки пари рожевих гумових рукавичках кухні, безумовно, не статичні заряд перейде від мене на компоненти за допомогою цього методу. Я час нерозумно, вибачте, якщо я, але цілком логічно для мене!
Old 12 листопада 2007, 02:52
Донор групи

Ір, я думаю, гумові може носити статичний заряд теж.

Поки ви сидите поруч із заземленням трохи металу і стосуватися його регулярно, не перетасуйте Фере занадто багато на килимі і не батогом себе з кішкою хутро потрібно буде добре!
Old 12 листопада 2007, 03:06
Член групи

Та ні, Drrrr, спасибо за совет. Я тільки що було бачення мені з дітьми потираючи кулями на грудях і приклеїти їх до стелі, мега статичні, Бога я вважаю дурним, вибачте. Я візьму пальто і статичної групи зап'ястя!
Old 12 листопада 2007, 03:15
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав tjpearson View Post
Та ні, Drrrr, спасибо за совет. Я тільки що було бачення мені з дітьми потираючи кулями на грудях і приклеїти їх до стелі, мега статичні, Бога я вважаю дурним, вибачте. Я візьму пальто і статичної групи зап'ястя!
"MMMM"! Сидить гумові рукавички, каже: "Давайте подивимося, зараз" і потирає руки на шерстистого пуловер до простягнув руку за металевий корпус HDD ...
Old 12 листопада 2007, 03:23
Член групи

OK, OK, почувати себе погано, як він думав is.Just дружиною криками: "Що це вибух", я з мене рожеві рукавички і куріння ноутбук у переді мною, або прикріплений до стелі.
Old 12 листопада 2007, 08:12
Донор групи

Наша собака просто втік до Я сміялася так багато.
Old 12 листопада 2007, 08:29
Член групи

А ну-ка Mike0001 будь-які поради про те, що жорсткий диск я можу покласти на мій Compaq Presario R3000, тобто вона може бути будь-який 3rd Party жорсткий диск, який я можу купувати MicroDirect або сканування. Є що-небудь буду дивитися поза для.
Old 12 листопада 2007, 09:07
Донор групи

Я купив 160Gb для мого ноутбука (Seagate я думаю) але це лише пару років. Дорослі Dell відмовилася визнати дійсний розмір диска, що є проблемою. Вона була щаслива з швидким диском Hitachi 60Gb Хоча.

Раніше BIOS, не до великої HDD.

Я купив у Dabs.

Що у вас зараз?
Old 12 листопада 2007, 09:26
Член групи

Я не знаю, боюся, щоб відкрити його до Я отримав нового жорсткого диска під рукою. Ноутбук 4 років, £ 1500 новий, але я впевнений, що я заплатила за шанси. Це Compaq Presario R3000, біжу XP і зовнішнім Maxtor 300GB. Проблема в тому, що я впевнений, що диск є goosed як вона працює майже для серфінгу та легких використовувати тільки, якщо я Push It потім починаються проблеми. Self diognostic тести показують погані сектора. Вирішили за £ 40ish може також створити новий диск, і я Видалення Microsoft з decission встановити і використовувати тільки 'Ubuntu' в якості операційної системи. Я в основному використовують ноутбук для Фотографії. Просто зацікавлені тому що я новачок у відкритті цих речей і що, як сумісність. Я думав про '80GB Western Digital 2.5-дюймовий 5400 Scorpio 8Mb Cache ATA100 'доступні з мікро прямі, вони базуються в моїй частині країни, а тому, якщо які-небудь проблеми буде легко обміняти.
Old 12 листопада 2007, 14:11
Донор групи

Звучить добре. Ви знаєте, де жорсткий диск на цій моделі? Про деякі ви вилучили гвинт і витягнути його в свій Caddy, а на іншу потрібно ритися всередині під клавіатурою. Ні важко, але потрібно дивитися ці крихітні гвинти, які наполягають на діагностику по кімнаті! Ви повинні мати можливість завантажити семінар керівництва дешево. Цей сайт

http://www.electronicmanuals.co.uk/?...FQhCMAod9kNfzA

надає їм за низькою вартістю.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? NightStar Процесори, материнські плати RAM & 4 9 листопада 2009 10:30
Допомога з поворотом Слов'янський жорсткого диска на жорсткий диск Головні Cogglesz Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 30 березня 2009 09:28
Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. XPC465 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 3 березня 2009 06:46
ПГУ, GPU, процесором і кухонних раковині Alex Справа & блоки живлення 7 10 березня 2008 00:12
Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 8 15 вересня 2006 03:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.