![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Искам да тичам 2 DVD дискове в моя компютър, една горелка, а другият на читателя. Въпросът ми е там, в стаята, то господар и роб, и които се отива първия и последния кабел на IDE? Благодаря за помощта ви |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той не е от значение.
| |||
| |||
| благодарности. така че няма значение при определяне на whicg игли са изложени на тях, т.е. роби. Господарю? |
|
| |||
| |||
| Ако сте задали на джъмперите за кабелна Изберете, те могат просто да се свързват и IDE кабел реши коя е майстор. В противен случай един скачач за капитан и един като роби и да се свързвате или начин на кабела. Всяка друга комбинация се кандидатства за беда! Аз така или иначе са имали проблеми с несъвместими дискове: индивидуално те работят д перка, но те не искал да споделя един кабел, но това трябва да е рядко.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Някои DVD Горелки искал да бъде капитанът диск (т.е. Pioneer), така че въпреки че вероятно ще работа глоба от двете, тя не струва нищо да го капитана
| |||
| |||
| davsas, вие не сте в Шефийлд от всеки шанс?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че е доста неясен отговор, основно определя тласка към кабел изберете. След това карам на крайния конектор на лентата ще бъде капитанът и вторият по ред ще бъде роб. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта. Майк, не съжалявам IM, не в Шефийлд, Им в Wiltshire |
|
| |||
| |||
| Добре, само предполагам, ви прякор е анаграма на някого, когото познавах.