![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Chtěl bych běžet 2 DVD disky v počítači, jeden hořák, další čtenář. Moje otázka je na tu zřízena, je master a slave, a který z nich jde o první a poslední IDE kabel? Děkujeme za vaši pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na tom nezáleží.
| |||
| |||
| díky. tak to nezáleží na whicg nastavení piny jsou nastaveny na nich, tj. otrok., pane? |
|
| |||
| |||
| Máte-li nastavit jumpery na Cable Select, mohou být připojeny jen nahoru a IDE kabel, který rozhodne, je pánem. Jinak mikiny jeden jako master a jeden jako otrok a způsob, jak připojit buď kabelem. Jakékoliv jiné kombinace je koleduje o malér! Měl jsem problémy, přesto v rozporu s disky: individuálně pracují fin e, ale nemají se rádi podělili kabel, ale že musí být vzácné.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Některé DVD hořáky, jako je třeba hlavní jednotky (např. Pioneer), takže i když bude pravděpodobně fungovat dobře na obou, to nic nestojí, aby bylo hlavní
| |||
| |||
| davsas, nejste v Sheffieldu náhodou?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Líto, že byl poněkud vágní odpověď, v podstatě nastavit disky pro kabel vybrat. Pak disk na konektor na konečné stuha bude mistr a druhý v linii bude otrokem. |
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc. Mike, ne líto, im ne v Sheffieldu, Im ve Wiltshire |
|
| |||
| |||
| Ok, jen hádat, vaše přezdívka byla přesmyčka někoho, koho jsem znal.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Blue ray disky | redden137 | Drives & Removable Media | 5 | 20 dubna 2008 09:59 |
| Pevné disky | twiggs396 | Obecné Hardware Chat | 8 | 7 dubna 2008 10:31 |
| DVD disky jsou uznávány jako CD disky? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19. ledna 2008 14:05 |
| Oba My CD disky Nebude Přečtěte si něco! | Eldragonoscuro | Drives & Removable Media | 1 | 22. října 2007 06:47 |
| Příliš mnoho pohony | pandahead | Drives & Removable Media | 7 | 9. července 2007 11:46 |
| Thread Nástroje | |
| |