![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Θα ήθελα να τρέχει 2 DVD drives στο PC μου, έναν έναν καυστήρα, το άλλο αναγνώστη. Η ερώτησή μου είναι για μέχρι εκεί που, το master και δούλων, και το οποίο πηγαίνει πρώτη και η τελευταία για το καλώδιο IDE; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχει σημασία.
| |||
| |||
| ευχαριστώ. έτσι δεν έχει σημασία σε whicg ρύθμιση των ακίδων που είναι σε αυτούς, δηλαδή σκλάβος., κύριος; |
|
| |||
| |||
| Αν ορίσετε το άλτες να Cable Select, μπορούν απλώς να συνδεθούν μέχρι και το καλώδιο IDE αποφασίζει η οποία είναι κύριος. Διαφορετικά ένα πουλόβερ ως κυβερνήτης και ένα ως σκλάβος και να συνδέσετε είτε τρόπος για να το καλώδιο. Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός είναι γυρεύοντας! Είχα προβλήματα ούτως ή άλλως με ασύμβατα δίσκους: ατομικά εργάζονται fin ε αλλά δεν ήθελα να μοιραστώ ένα καλώδιο, αλλά ότι πρέπει να είναι σπάνια.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ορισμένοι DVD Καυστήρες ήθελα να είναι η κύρια μονάδα (π.χ. Pioneer), έτσι αν και κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργήσει πρόστιμο είτε, δεν κοστίζει τίποτα να καταστεί κύριος
![]() Εάν επιλέξετε CS (Cable Select), βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση αυτή έχει επιλεγεί στο bios πάρα πολύ. Επίσης, η μονάδα πλοίαρχος πρέπει να είναι στο τέλος του IDE καλωδίου, με την σκλάβος στη μέση. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| davsas, δεν είστε στο Σέφιλντ από κάθε ευκαιρία;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε που ήταν μια μάλλον ασαφής απάντηση, που ουσιαστικά οδηγεί το καλώδιο για να επιλέξετε. Στη συνέχεια, η κίνηση για την τελική υποδοχή για την ταινία θα είναι ο πλοίαρχος και το δεύτερο στη σειρά θα είναι ο σκλάβος. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Mike, δεν λυπάμαι που δεν im στο Σέφιλντ, Im στο Wiltshire |
|
| |||
| |||
| Ok, απλώς μια εικασία, παρατσούκλι σας ήταν αναγραμματισμός του κάποιος ήξερα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Blue Ray drives | redden137 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 20 Απρ 2008 09:59 |
| Σκληροί Δίσκοι | twiggs396 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 7 Απρ 2008 10:31 |
| DVD drives αναγνωρίζεται ως μονάδες CD; | Axegrinder | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 19 Ιαν 2008 14:05 |
| Και τα δύο μου CD Δίσκοι Δεν θα Διαβάστε Οτιδήποτε! | FFX | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 22 Οκτ 2007 06:47 |
| Too Many Δίσκοι | pandahead | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 9 Ιουλ 2007 11:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |