![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Želim pokrenuti 2 DVD diskove u moj PC, jedan gorionik, a drugi čitatelja. Moje pitanje je na tu postaviti, on gospodar i rob, a koje se prvi i zadnji na IDE kabel? Hvala za vaša pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije bitno.
| |||
| |||
| hvala. tako da ne smeta pri whicg postavljanje igle su postavljeni na njih, tj. rob. učitelju? |
|
| |||
| |||
| Ako ste postavili na jumpers Cable Select, oni mogu biti povezani samo gore i IDE kabel odlučuje što je gospodar. Inače jumper kao majstor i kao rob i spojite na putu ili kabel. Bilo koja druga kombinacija je tražeći nevolje! Ja sam imala problema s anyway nepodudarni diskovi: individualno rade FIN e, ali oni ne vole dijeliti kabel, ali da moraju biti rijetkost.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neki DVD plamenika žele biti majstor pogon (npr. Pioneer), pa iako će vjerojatno raditi na bilo u redu, to ne košta ništa da bi to majstor
![]() Ukoliko se odlučite za CS (Cable Select) provjerite da li je odabrao ovu postavku u BIOS previše. Također majstor pogon bi trebao biti na kraj IDE kabela, sa robljem u sredini. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| davsas, niste u Sheffield nikakve šanse?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Žao nam je da je bio prilično nejasan odgovor, u osnovi diskovi za postavljanje kabela odabrali. Zatim pogon na konačni priključak na pantljika biti majstor, a drugi će biti u skladu rob. |
|
| |||
| |||
| Hvala za sve vaše pomoći. Mike, no žao im nije u Sheffield, Im u Wiltshire |
|
| |||
| |||
| Ok, samo nagađati, vaš moniker bio Anagram nekoga Znao sam.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Blue ray diskova | redden137 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 20. travanj 2008 09:59 |
| Hard diskovi | twiggs396 | General Hardware Chat | 8 | 7. travanj 2008 10:31 |
| DVD diskovi su prepoznali kao CD diskovi? | Axegrinder | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 19 siječanj 2008 14:05 |
| Oba CD-a My Drives Won't Procitaj Sve! | FFX | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 22. listopad 2007 06:47 |
| Previše Drives | pandahead | Drives & Izmjenjivi mediji | 7 | 9. srpnja 2007 11:46 |
| Thread Tools | |
| |