![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Szeretnék futtatni 2 DVD meghajtók PC-m, az egyik egy írót, a másik olvasó. A kérdésem az ott felállított, a master és slave, és melyik megy első és utolsó az IDE kábel? Köszönöm a segítséget |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem számít.
| |||
| |||
| köszönöm. tehát ez nem számít, meg a csapok whicg beállítás határozza meg őket, vagyis rabszolga., mester? |
|
| |||
| |||
| Ha ezt az jumperek Cable Select, akkor most kell csatlakoztatni, és az IDE kábelt úgy dönt, amely mester. Ellenkező esetben egy jumper a master és egy slave és a kapcsolat, mint akár úgy, hogy a kábelt. Minden más kombináció kér bajban van! Volt már probléma amúgy egymással nem összeegyeztethető meghajtó: egyénileg dolgoznak e fin de ők nem szeretik megosztani a kábel, de ezt meg kell ritka.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Néhány DVD-írók lenni a master meghajtóra (pl. Pioneer), így annak ellenére, hogy valószínűleg jól működik az sem, hogy semmibe sem, hogy ez master
| |||
| |||
| davsas, akkor nem a Sheffield véletlenül?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy egy meglehetősen homályos választ, alapvetően meghatározni a két merevlemez kábel kiválasztásához. Aztán a meghajtó a végleges csatlakozóját a szalagra lesz a parancsnok és a második sorban lesz a rabszolga. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget. Mike, nem sajnálom im nem Sheffieldben, Im Wiltshire-ben |
|
| |||
| |||
| Ok, csak gondolom, a becenév volt, hogy valaki egy anagramma tudtam.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Blue ray meghajtók | redden137 | Drives & Removable Media | 5 | 20. április 2008 09:59 |
| Merevlemezek | twiggs396 | Általános fémáru Chat | 8 | 7. április 2008 10:31 |
| DVD meghajtók elismerik a CD meghajtó? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19. január 2008 14:05 |
| My Mind CD meghajtók nem olvastad Bármit! | FFX | Drives & Removable Media | 1 | 22. október 2007 06:47 |
| Túl sok Drives | pandahead | Drives & Removable Media | 7 | 9. július 2007 11:46 |
| Téma eszközök | |
| |