![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני רוצה להפעיל 2 כונני DVD במחשב שלי, אחד צורב, והשני קורא. השאלה שלי היא על שם להגדיר, זה אדון ועבד, ואשר אחד הולך הראשונה והאחרונה על כבל ה-IDE? תודה על העזרה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא משנה.
| |||
| |||
| תודה. אז זה לא משנה ב whicg הגדרת סיכות נקבעים על אותם, כלומר שפחה., הורים? |
|
| |||
| |||
| אם תגדיר את המגשרים בחר כדי כבל, הם יכולים רק להיות מחובר מעלה את כבל ה-IDE מחליט שהוא מאסטר. אחרת אחד המגשרים כממונה ואחד כעבד ולהתחבר גם דרך הכבל. כל שילוב אחר הוא מחפש צרות! היו לי בעיות עם הכוננים ממילא לא תואם: בנפרד הם עובדים בדואר סנפיר אבל הם לא אוהבים לשתף כבל, אבל זה חייב להיות נדיר.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה DVD Burners רוצה להיות הכונן הראשי (דהיינו פיוניר), כך למרות שזה יהיה כנראה גם על עבודה בסדר, זה עולה דבר כדי להפוך אותו אמן
| |||
| |||
| davsas, אתה לא שפילד במקרה?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| סליחה זה היה תשובה מעורפלת, בעצם להגדיר את הכוננים על כבל לבחור. ואז על הכונן מחבר הסופית על הסרט יהיה הראשי ואת השני בתור יהיו עבדים. |
|
| |||
| |||
| תודה על כל העזרה שלך. מייק, לא IM מצטער לא שפילד, Im בווילטשייר |
|
| |||
| |||
| בסדר, רק השערה, הכינוי שלך היה אנגרמה של מישהו שאני מכיר.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Blue Ray כוננים | redden137 | כוננים & נשלפת | 5 | ה -20 לאפריל 2008 09:59 |
| כוננים קשיחים | twiggs396 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 7 אפריל 2008 10:31 |
| כונני ה-DVD להיות הכירו כמו כונני CD? | Axegrinder | כוננים & נשלפת | 5 | 19th ינואר 2008 14:05 |
| שני כונני התקליטורים שלי האם לא קרא כל דבר! | FFX | כוננים & נשלפת | 1 | 22 אוקטובר 2007 06:47 |
| יותר מדי כוננים | pandahead | כוננים & נשלפת | 7 | 9th יולי 2007 11:46 |
| שרשרת כלים | |
| |