![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Noriu paleisti 2 DVD diskų mano kompiuteryje, vienas degiklis, kitas skaitytojas. Mano klausimas yra ten įsteigtas, jis meistras ir vergais, ir kai viena važiuoja pirmą ir paskutinį kartą apie IDE kabelio? Thanks for your help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It doesn't matter.
| |||
| |||
| ačiū. todėl nėra klausimo whicg nustatymas kaiščiai yra nustatyti jų, ty vergas., pana? |
|
| |||
| |||
| Jei nustatysite, kad megztinio Kabelinė Pasirinkite, jie gali tiesiog būti sujungta ir IDE kabelis nusprendžia, kuri yra kapitonas. Priešingu Jumper kaip vienas kapitonas ir vienas, kaip vergų ir prisijunkite arba kelias kabelis. Bet koks kitas derinys prašydama problemų! Turėjau problemų vis tiek yra nesuderinama su diskus: konkrečiai jie dirba fin e, bet jie nenori dalintis kabelį, bet tai turi būti reta.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai kurie DVD Burners norėtų būti kapitono vairuoti (ty Pioneer), todėl, nors ji tikriausiai darbą bauda arba ji nieko nekainuoja, kad jis meistras
![]() Jei pasirinksite CS (Cable select) įsitikinkite, kad šis parametras yra pasirinktas per BIOS. Taip pat meistras vairuoti turėtų būti ne iš IDE kabelio gale, viduryje vergas. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| davsas, nesate Šefilde bet šansas?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, kad buvo gana neaiškus atsakymas, iš esmės nustatyti diskus kabelis pasirinkite. Tuomet apie galutinę jungtis Ribbon vairuoti bus kapitonas ir atitinka antrasis bus vergais. |
|
| |||
| |||
| Dėkojame už jūsų pagalbą. Mike, ne sorry im not Šefilde, Im Wiltshire |
|
| |||
| |||
| Ok, tik spėlioti, savo pseudonimą buvo kažkas žinojau Anagram.