![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć,
Chciałbym, aby uruchomić 2 napędy DVD w komputerze, jeden palnik, innych czytelników. Moje pytanie jest tam ustanowiony, to pana i niewolnika, a który idzie pierwszy i ostatni na kabel IDE? Thanks for your help |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To nie ma znaczenia.
|
|||
|
|||
|
dzięki. tak nie ma znaczenia w whicg ustawienie piny są ustawione na nich, czyli niewolników., master?
|
|
|
|||
|
|||
|
Po ustawieniu zworek na Cable Select, może po prostu być podłączone i kabel IDE decyduje, która jest mistrzem. W przeciwnym razie skoczek jednej jako kapitan i jeden jako niewolnik i połączyć ze sposobem na kabel.
Każda inna kombinacja z prośbą o kłopoty! Miałem problemy i tak niezgodne z dysków: indywidualnie pracują fin e ale nie lubią dzielić kabel, ale należy do rzadkości.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Niektóre nagrywarki DVD, jak się dysku głównego (np. Pioneer), więc chociaż to prawdopodobnie będzie działać na obu, to nic nie kosztuje, aby go kapitan
|
|||
|
|||
|
davsas, nie jesteś w Sheffield przypadkiem?
|
|||
|
|||
|
Niestety to było dość niejasne odpowiedzi, w zasadzie zestaw dysków Cable Select.
Następnie przejażdżka na końcowy złącza na taśmę będzie mistrzem, a drugi w linii będzie niewolnikiem. |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki za pomoc.
Mike, no sorry im nie w Sheffield, Im w Wiltshire |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, tylko się domyślać, swój przydomek był anagram kogoś znałem.