![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Aş dori să ruleze 2 unităţi DVD în PC-ul meu, un un arzător, un alt cititor. Mea întrebare este pe acolo înfiinţat, este de masterat şi de sclav, şi care o duce prima şi ultima de pe cablu IDE? Mulţumesc pentru ajutor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu conteaza.
| |||
| |||
| mulţumesc. asa ca nu conteaza la stabilirea whicg pinii sunt stabilite pe ele, şi anume de sclavi., Maestre? |
|
| |||
| |||
| Dacă aţi setat jumperii la Cable Select, ele pot fi doar conectate în sus şi cablu IDE decide care este maestru. În caz contrar, o bluză în calitate de căpitan şi una ca rob, fie şi de mod de a conecta cablul. Orice altă combinaţie este asking pentru probleme! Eu am avut probleme oricum cu drive-urile incompatibile: individual, pentru care lucrează de e fin, dar acestea nu le place să împartă un cablu, dar că trebuie să fie rare.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Unele Arzatoare DVD place să fie unitatea de master (de exemplu, Pioneer), astfel încât toate că, probabil, va funcţiona bine pe ambele, nu costă nimic pentru ao face maestru
![]() Dacă alegeţi CS (Cable Select), asiguraţi-vă că această setare este ales în bios de asemenea. De asemenea, unitatea de master "ar trebui să fie la sfârşitul cablu IDE, cu sclavi în mijloc. Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| davsas, nu sunteţi în Sheffield de orice şansă?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău că a fost un răspuns destul de vag, în esenţă seta unităţile de cablu pentru a selecta. Apoi, unitatea pe conectorul final privind panglica va fi master şi al doilea în linie va fi sclav. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru tot ajutorul. Mike, nu IM Ne pare rău, nu în Sheffield, IM in Wiltshire |
|
| |||
| |||
| Ok, doar o presupunere, moniker ta a fost o anagramă de cineva pe care îl ştiam.
![]() |
|
| Marcaje |