![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Chcel by som bežať 2 DVD disky v počítači, jeden horák, ďalší čitateľ. Moja otázka je na tu zriadená, je master a slave, a ktorý z nich ide o prvú a poslednú IDE kabel? Ďakujeme za vašu pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na tom nezáleží.
| |||
| |||
| vďaka. tak to nezáleží na whicg nastavenia piny sú nastavené na nich, tj otrok., pane? |
|
| |||
| |||
| Máte-li nastaviť jumpery na Cable Select, môžu byť pripojené len hore a IDE kábel, ktorý rozhodne, je pánom. Inak mikiny jeden ako master a jeden ako otrok a spôsob, ako pripojiť buď káblom. Akékoľvek iné kombinácie je koleduje o malér! Mal som problémy, napriek tomu v rozpore s disky: individuálne pracujú fin e, ale nemajú sa radi podelili kábel, ale že musí byť zriedkavé.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niektoré DVD horáky, ako je potrebné hlavnej jednotky (napr. Pioneer), takže aj keď bude pravdepodobne fungovať dobre na oboch, to nič nestojí, aby bolo hlavné
| |||
| |||
| davsas, nie ste v Sheffielde náhodou?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ľúto, že bol trochu vágna odpoveď, v podstate nastaviť disky pre kábel vybrať. Potom disk na konektor na konečné stuha bude majster a druhý v línii bude otrokom. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc. Mike, nie ľúto, im nie v Sheffielde, Im vo Wiltshire |
|
| |||
| |||
| Ok, len hádať, vaša prezývka bola prešmyčka niekoho, koho som poznal.