![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Желим покренути 2 ДВД дискове у мој ПЦ, један горионика, а други читалаца. Моје питање је на ту поставити, он господар и роб, а које се први и последњи на ИДЕ кабл? Хвала за ваша помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није битно.
| |||
| |||
| хвала. тако да не смета при ухицг постављање игле су постављени на њих, тј роб. учитељу? |
|
| |||
| |||
| Ако сте поставили на јумперс Цабле Селецт, они могу бити повезани само горе и ИДЕ кабл одлучује што је господар. Иначе јумпер као мајстор и као роб и спојите на путу или кабл. Било која друга комбинација је тражећи невоље! Ја сам имала проблема са Аныуаы неподударни дискови: индивидуално раде ФИН е, али они не воле да деле кабл, али да морају бити реткост.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неки ДВД пламеника желе бити мајстор погон (нпр. Пионеер), па иако ће вероватно радити на било у реду, то не кошта ништа да би то мајстор
![]() Уколико се одлучите за ЦС (Цабле Селецт) проверите да ли је одабрао ову поставку у БИОС превише. Такође мајстор погон би требао бити на крај ИДЕ кабла, са робљем у средини. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| давсас, нисте у Схеффиелд никакве шансе?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Жао нам је да је био прилично нејасан одговор, у основи дискови за постављање каблова изабрали. Затим погон на коначни порт на пантљика бити мајстор, а други ће бити у складу роб. |
|
| |||
| |||
| Хвала за све ваше помоћи. Мајк, но жао им није у Схеффиелд, Им у Уилтсхире |
|
| |||
| |||
| Ок, само нагађати, ваш моникер био Анаграм некога Знао сам.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Блуе раы дискова | редден137 | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 20 април 2008 09:59 |
| Хард дискови | туиггс396 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 7 април 2008 10:31 |
| ДВД дискови су препознали као ЦД дискови? | Аксегриндер | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 19 јануар 2008 14:05 |
| Оба ЦД-а Мы Дривес Уон'т Прочитај Све! | ФФКС | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 22 октобар 2007 06:47 |
| Превише Дривес | пандахеад | Дривес & Измјењиви медији | 7 | 9. јула 2007 11:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |