![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я хотів би запустити 2 DVD-дисків в моєму комп'ютері, одну пальник, інший читач. Моє питання про створення там, то господарем і рабом, і яке одно йде першим і останнім на кабелі IDE? Дякуємо за вашу допомогу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не має значення.
| |||
| |||
| спасибо. тому й не має ніякого значення whicg Установка штифтів встановлюються на них, тобто раб., батюшка? |
|
| |||
| |||
| Якщо ви встановіть перемичку на Cable Select, вони просто можуть бути підключені і кабелю IDE вирішує, який є господарем. В іншому випадку одна перемичка як майстри і одного як раба, і в будь-якому випадку підключення до кабелю. Будь-яка інша комбінація може призвести до неприємностей! У мене були проблеми в будь-якому випадку несумісні з дисками: індивідуально вони працюють FIN Е, але вони не хотіли ділити кабель, але це повинно бути рідкісним.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деякі DVD Пальники хотів бути господарем диск (тобто Pioneer), і хоча вона, ймовірно, прекрасно працюють або, це нічого не варто зробити його Master
| |||
| |||
| davsas, ви не в Шеффілді чи що?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Вибачте, що було досить розмитим відповіддю, в основному набір дисків для Cable Select. Тоді диск, на остаточне роз'єм на стрічці буде господарем, а другий в лінії буде рабом. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за всю вашу допомогу. Майк, не жаль їм не в Шеффілді, Їм в графстві Уїлтшир |
|
| |||
| |||
| Гаразд, тільки припущення, ваша кличка була анаграми, кого я знала.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Blue Ray диски | redden137 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 20 квітня 2008 09:59 |
| Жорсткі диски | twiggs396 | Генеральний обладнання чат | 8 | 7 квітня 2008 10:31 |
| DVD диски не визнавалися як компакт-диски? | Axegrinder | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 19 січня 2008 14:05 |
| Обидва моїх компакт диски не будуть читати будь-що! | FFX | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 22 жовтня 2007 06:47 |
| Занадто багато дисків | pandahead | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 7 | 9 липня 2007 11:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |