![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Има някой работи как да получите тази работа? Аз щепсела в Bootable USB овен шофиране и задайте Q35 към обувка от сменяеми дискове, но тя никога няма да види на шофиране и просто отива до нормалната си обувка екран. Аз дори не може да се grub4dos да видите USB устройство. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаш една операционна система на устройството?
| |||
| |||
| Е, да, аз се опитах различни версии на Linux, но нито една наистина работи. Аз опитах дд ING изображението върху диска, а също така и HP ютилити да направи Bootable диск, но няма късмет. Ако знаете от даден сайт с една инсталация, че наистина работи, аз ще се опитам. Проблемът е, това е 1-во PC имам, които биха могли да стартирате от USB, аз съм с опит в правиш това с DVD-та и CD-та само. |
|
| |||
| |||
| Опитайте с това: http://www.google.co.uk/search?q=how...L_enGB234GB234 |
|
| |||
| |||
| За съжаление, HP полезност е една Опитах! Аз съм започнал да мисля, тази машина не зареждане от USB ... |
|
| |||
| |||
| Отидете в BIOS на лаптопа и се уверете, че има възможности за зареждане от USB, ако има да се уверят, че са активирани. |
|
| |||
| |||
| Това е мястото, където аз съм объркан. Опциите са HDD CD / DVD Сменяемите носители???? Този компютър не разполага с FDD, но има USB и четец на карти на борда. |
|
| |||
| |||
| USB устройството идва под сменяемите носители. Уверете се, че това е определен като първа обувка устройство. |
|
| |||
| |||
| Опитайте с друг USB порт ...? |
|
| |||
| |||
| Съставено двете! Странно нещо е, grub4dos не изглеждат като USB устройство било! |