![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Má někdo pracuje, jak se dostat na tuto práci? I plug v bootovací usb ram disk a nastavit Q35 pro zavedení z vyměnitelného disky, ale nikdy nevidí mechaniku a jede jen na normální spouštěcí obrazovky. Nemůžu dokonce grub4dos vidět usb disk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nějaký operační systém na disku?
| |||
| |||
| No, ano, jsem se pokoušel různé verze Linuxu, ale žádný opravdu pracovali. Jsem se pokusil dd ing. obraz na disk a také HP utility učinit bootovací disk, ale ne štěstí. Pokud víte o místě s instalací, které skutečně funguje, já si to vyzkoušet. Problém je, to je 1. PC mám, které by mohly boot z usb, jsem na tom se zkušenostmi s disky DVD a CD jen. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Bohužel HP utilita je jedním jsem! Já jsem si to na začátku stroj není boot z usb ... |
|
| |||
| |||
| Jděte do notebooku BIOS a ujistěte se, že existují možnosti, jak zavést z USB, pokud je ujistit, že jsou povoleny. |
|
| |||
| |||
| To je místo, kde jsem zmatená. Volby jsou HDD CD / DVD Vyměnitelná média?? Toto PC nemá FDD, ale nemá USB a čtečku paměťových karet na palubě. |
|
| |||
| |||
| USB disk spadá vyměnitelná média. Ujistěte se, že je to nastaveno jako první spouštěcí zařízení. |
|
| |||
| |||
| Zkuste jiný USB port ...? |
|
| |||
| |||
| Hotovo oba! Legrační věc je, grub4dos Nezdá se, že stejně jako USB disk buď! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Odpojení pevného disku od společnosti Samsung R710 laptop | Scottuk | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 3. června 2009 19:44 |
| Pevný disk Samsung HHD Stuck v PIO režimu | adam | Drives & Removable Media | 12 | 28. března 2009 12:42 |
| Boot z mého pera mechaniky | kknight0506 | Operační systémy Windows | 5 | 29. duben 2007 08:42 |
| Pevný disk - Jaké máš nejraději, Maxtor a Samsung? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 5 | 25. Září 2006 11:46 |
| Thread Nástroje | |
| |