![]() |
|
| |||
| |||
| Έχει εργαστεί κανείς πώς να πάρετε αυτό να λειτουργεί; I βύσμα σε bootable usb δίσκο RAM, και ορίζει το Q35 για εκκίνηση από αφαιρούμενες μονάδες δίσκου, αλλά ποτέ δεν βλέπει ποτέ την οδήγηση και μόνο για να πάει στην κανονική οθόνη εκκίνησης. Δεν μπορώ να πάρετε ακόμη και grub4dos να δείτε το USB drive. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να κάνετε ένα λειτουργικό σύστημα για την οδήγηση;
| |||
| |||
| Λοιπόν, ναι, έχω δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις του Linux, αλλά κανένας δεν εργάστηκαν πραγματικά. Εγώ προσπάθησα ηη σχετικά με την εικόνα πάνω στο δίσκο, αλλά και την χρησιμότητα της HP να προβεί σε bootable δίσκο, αλλά δεν τύχη. Εάν γνωρίζετε ένα site με μια εγκατάσταση που λειτουργεί πραγματικά, θα ήθελα να το δοκιμάσω. Πρόβλημα είναι, αυτό είναι το 1ο PC είχα που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από ένα usb, είμαι έμπειρος στο να γίνει αυτό με τα DVD και CD μόνο. |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε αυτό: http://www.google.co.uk/search?q=how...L_enGB234GB234 |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς, η HP είναι η χρησιμότητα ενός προσπάθησα! Έχω αρχίσει να σκέφτονται αυτό το μηχάνημα δεν εκκίνηση από usb ... |
|
| |||
| |||
| Μετάβαση στο laptop BIOS και βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν επιλογές για να boot off USB, αν υπάρχει να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι που μου δημιουργεί σύγχυση. Επιλογές είναι HDD CD / DVD Αφαιρούμενα μέσα;;;; Αυτό το PC δεν έχει FDD USB αλλά έχει και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών, εποχουμένως. |
|
| |||
| |||
| USB drive υπάγεται αφαιρούμενα μέσα. Σιγουρευτείτε πως είναι που με την πρώτη συσκευή εκκίνησης. |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε μια άλλη θύρα USB ...; |
|
| |||
| |||
| Έγινε τόσο! Περίεργο πράγμα είναι, grub4dos δεν φαίνεται σαν να το USB drive είτε! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Αποσύνδεση του σκληρού δίσκου από τη Samsung R710 laptop | Scottuk | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 3η Ιουν 2009 19:44 |
| Samsung HHD Hard Drive Κόλλησε στο PIO Mode | adam | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 12 | 28 Μαρ 2009 12:42 |
| Εκκίνηση από την πένα μου δίσκο | kknight0506 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 29 Απρ 2007 08:42 |
| Hard Drive - Ποιο προτιμάτε, Maxtor ή Samsung? | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 25η Σεπ 2006 11:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |