![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da li je iko razrađen kako dobiti ovaj to funkcionirati? I dodatak u bootable usb voziti ovna i postavite Q35 to čizma from removable drives ali nikada ikada vidi voziti i samo ide svojim normalnim boot ekranu. Ne mogu čak dobiti grub4dos vidjeti USB voziti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate operacijski sustav na disku?
| |||
| |||
| Well, yes, Pokušao sam razne verzije Linuxa, ali nijedan stvarno izrađen. Pokušao sam dd ing. sliku na disku i HP utility napraviti bootable disk, ali ne i sreću. Ako znate neke stranice s instalacije koje zapravo radi, ja ću ga probati. Trouble je, ovo je 1. računalu sam imao što može čizma from usb, ja sam iskusan na to s DVD-a i CD-i jedini. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Nažalost HP komunalnih je jedna sam! Ja sam početak to misliti ovaj stroj ne čizma from usb ... |
|
| |||
| |||
| Idi na laptop BIOS i pobrinite se opcije za boot off USB, ako se pobrinite da su omogućena. |
|
| |||
| |||
| To je gdje sam ja zbunjen. Opcije su HDD CD / DVD Izmjenjivi mediji?? Ovo računalo nema FDD, ali ima USB i čitač kartica onboard. |
|
| |||
| |||
| USB pogon dolazi pod removable media. Provjerite da li je postavljen kao prvi boot uređaj. |
|
| |||
| |||
| Probaj neki drugi USB port ...? |
|
| |||
| |||
| Gotovo oba! Smiješno je, grub4dos Čini se da nije kao što je USB voziti bilo! |