![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Has anybody kidolgozták, hogyan juthatunk el ezt a munkát? I dugó egy bootable USB memória meghajtó és a Q35 indítható a cserélhető meghajtókon, de soha nem látja a meghajtót, és csak ezután a normál boot képernyő. Én nem is kap grub4dos, hogy az USB-meghajtón. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugye van egy operációs rendszert a meghajtó?
| |||
| |||
| Nos, igen, én is próbáltam különböző verzióit a Linux, de nem igazán működött. Megpróbáltam dd nek a kép fel a meghajtót, és a HP közmű, hogy bootolható meghajtót, de nem szerencse. Ha tudja a helyét a telepítés, hogy tényleg működik, akkor próbáld meg. Baj van, ez az 1. PC volt, amely USB-ről boot, én tapasztalt ezt a DVD-k és CD-k csak. |
|
| |||
| |||
| Próbáld ki ezt: http://www.google.co.uk/search?q=how...L_enGB234GB234 |
|
| |||
| |||
| Sajnos a HP segédprogram egy megpróbáltam! Én hiszem, kezd ez a gép nem indul az USB ... |
|
| |||
| |||
| Lépjünk be a laptop BIOS-t és győződjön meg arról, van opciók boot off USB, ha biztos, hogy engedélyezve vannak. |
|
| |||
| |||
| Itt vagyok zavarodva. Opciók HDD CD / DVD Cserélhető média???? Ez a számítógép nem rendelkezik FDD de az USB és a kártyaolvasó fedélzeten. |
|
| |||
| |||
| USB drive alatt eltávolítható média. Győződjön meg róla, hogy ez meg az első rendszerindító eszköz. |
|
| |||
| |||
| Próbáld ki egy másik USB port ...? |
|
| |||
| |||
| Kész is! Vicces dolog, grub4dos nem látszik, mint az USB-meghajtó vagy! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| Disconnecting merevlemezt a Samsung R710 laptop | Scottuk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 3. június 2009 19:44 |
| Samsung HHD Hard Drive Stuck in PIO Mode | adam | Drives & Removable Media | 12 | 28. március 2009 12:42 |
| Boot from my pen drive | kknight0506 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 29. április 2007 08:42 |
| Merevlemez - Milyen Ön szeretné, Maxtor vagy Samsung? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 5 | 25. Szeptember 2006 11:46 |
| Téma eszközök | |
| |