![]() |
|
| |||
| |||
| האם מישהו עובד איך זה להגיע לעבודה? אני תקע ב אתחול כונן USB רם ולהגדיר את Q35 to boot from נשלף הכוננים אבל זה לא פעם רואה את הכונן ואת פשוט הולכת בדרך כלל על המסך האתחול. אני אפילו לא יכול לקבל grub4dos לראות את כונן USB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך מערכת הפעלה על הדיסק הקשיח?
| |||
| |||
| ובכן, כן, ניסיתי גירסאות שונות של לינוקס, אבל אף אחד באמת עובד. ניסיתי DD ing את התמונה על גבי הכונן, וכן את תוכנית השירות של HP לבצע אתחול הכונן, אך ללא הצלחה. אם אתה מכיר אתר עם התקנה זה ממש עובד, אני אנסה את זה. הבעיה היא, זה הוא 1 יש לי מחשב אשר עשויים אתחול מ USB, אני עושה את זה בבית חוויתי עם תקליטורי DVD או תקליטורים בלבד. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| למרבה הצער את תוכנית השירות של HP הוא אחד ניסיתי! אני מתחיל לחשוב זה מכונה אינו אתחול מ USB ... |
|
| |||
| |||
| עבור אל ה-BIOS של המחשב הנישא וודא שיש אפשרות אתחול כבוי USB, אם יש לוודא שהם אינם מאופשרים. |
|
| |||
| |||
| כאן אני מבולבלת. האפשרויות HDD CD / DVD נשלפת???? זה המחשב אין FDD אבל יש USB ו כרטיס הקורא onboard. |
|
| |||
| |||
| כונן USB בא תחת נשלפת. ודא זה כמו להגדיר את התקן האתחול הראשון. |
|
| |||
| |||
| תנסה יציאת USB אחרת ...? |
|
| |||
| |||
| סיימתי את שניהם! דבר מצחיק הוא, grub4dos לא נראה כמו כונן USB או! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 נובמבר 2009 10:30 |
| התנתקות הכונן הקשיח הנייד מבית Samsung R710 | Scottuk | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 3rd יוני 2009 19:44 |
| Samsung Hard Drive HHD תקוע במצב PIO | Adam | כוננים & נשלפת | 12 | -28 מרץ 2009 12:42 |
| Boot from עט הכונן שלי | kknight0506 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 29 אפריל 2007 08:42 |
| Hard Drive - איזו אתה מעדיף, Maxtor או Samsung? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 25 ספטמבר 2006 11:46 |
| שרשרת כלים | |
| |