![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors dirbo, kaip gauti šį darbą? Aš Plug In bootable USB RAM ir nustatyti Q35 atsisiųsti iš nuimami diskai, bet ji niekada niekada mato diską ir tik važiuoja į savo įprastą Boot Screen. Aš negaliu net gauti grub4dos pamatyti USB diską. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs turite operacinės sistemos disko?
| |||
| |||
| Na, taip, aš išbandžiau įvairių versijų Linux, bet nė vienas iš tikrųjų dirbo. Mėginau dd Ing vaizdą į diską ir taip pat HP naudingumo padaryti įkrovos diską, bet nėra laimės. Jei žinote su montavimas, kuri tikrai veikia svetainės, aš pabandyti. Problema yra, tai 1. PC turėjau, kurios gali paleisti iš USB, esu patyręs ne daro tai su DVD ir CD tik. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Deja HP naudingumas yra vienas Bandžiau! Aš pradžioje manau ši mašina neturi paleisti iš USB ... |
|
| |||
| |||
| Grįžti į nešiojamojo kompiuterio BIOS ir įsitikinkite, kad nėra galimybių paleisti išjungti USB, jei yra įsitikinti, kad jie yra įtraukti. |
|
| |||
| |||
| Tai kur aš esu supainiotas. Variantai HDD CD / DVD Laikmenas?? Šis kompiuteris neturi FDD, bet turi ir USB kortelės skaitytuvą laive. |
|
| |||
| |||
| USB diską priklauso laikmenas. Įsitikinkite, kad jis nustatytas kaip pirmas įkrovos įrenginys. |
|
| |||
| |||
| Pabandykite kitą USB ...? |
|
| |||
| |||
| Priimta tiek! Funny thing is, grub4dos neatrodo kaip USB diską, bet! |