![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś pracował, jak się do tej pracy? I podłączyć rozruchowego dysku USB barana i ustawić P35 bootowania z dyski, ale nigdy nie widzi dysku i po prostu się do swojej normalnej boot ekranu. Nie mogę nawet uzyskać grub4dos zobaczyć USB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Użytkownik nie ma systemu operacyjnego na dysku?
| |||
| |||
| Cóż, tak, ja próbowałem różne wersje Linuksa, ale nikt naprawdę pracował. Mam wypróbowany dd nia obraz na dysku, a także narzędzie HP do rozruchowego dysku, ale nie ma szczęścia. Jeśli znasz witrynę z instalacji, które w rzeczywistości nie działa, będę spróbować. Problem jest, to jest 1 PC miałem które mogłyby boot z usb, mam doświadczenie w tego z płyty DVD i CD tylko. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Niestety narzędzie HP jest próbowałem! Zacznę myśleć tym komputerze nie ma bootowania z usb ... |
|
| |||
| |||
| Przejdź do systemu BIOS komputera i upewnij się, że nie ma opcji uruchamiania poza USB, jeśli jest się upewnić, że aktywna. |
|
| |||
| |||
| To jest tam, gdzie Ja jestem pomylony. Opcje są HDD CD / DVD Nośniki?? Ten komputer nie ma FDD ale USB oraz czytnik kart pokładowych. |
|
| |||
| |||
| USB pod nośników. Upewnij się, że wszystko ustawione jako pierwsze urządzenie rozruchowe. |
|
| |||
| |||
| Wypróbuj inny port USB ...? |
|
| |||
| |||
| Sporządzono obu! Zabawne jest to, grub4dos nie wydaje się jak USB albo! |