![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| A lucrat pe nimeni afară cum să ajung la acest lucru? I într-un plug bootable USB RAM conduce vehicule şi de a seta Q35 la spre cizme de la unităţi de stocare amovibile, dar nu mai vede unitatea şi doar pentru a merge sa normală de boot ecran. Nu pot nici măcar nu te grub4dos pentru a vedea USB disc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai un sistem de operare de pe disc?
| |||
| |||
| Ei bine, da, am incercat diferite versiuni de Linux, cu adevărat, dar nici unul nu a funcţionat. Am încercat zz ING imaginea de pe disc şi, de asemenea, HP utilitar pentru a face un disc de boot, dar nu de noroc. Dacă ştiţi de un site cu o instalaţie care chiar funcţionează, voi încerca. Problema este, acesta este de 1 PC l-am avut, care ar putea boot de la USB, sunt cu experienţă de la a face asta cu DVD-uri şi CD-uri numai. |
|
| |||
| |||
| Incearca asta: http://www.google.co.uk/search?q=how...L_enGB234GB234 |
|
| |||
| |||
| Din păcate, HP este de o utilitate am încercat! Am început să cred că această maşină nu boot-ează de la USB ... |
|
| |||
| |||
| Du-te în BIOS-ul laptop şi asiguraţi-vă că există opţiuni de boot de pe USB, în cazul în care există asiguraţi-vă că acestea sunt activate. |
|
| |||
| |||
| Aceasta este în cazul în care sunt confuze. Opţiuni sunt HDD CD / DVD Removable media???? Acest PC nu are un FDD USB, dar are şi un cititor de cartele de la bord. |
|
| |||
| |||
| USB disc vine sub un suport amovibil. Asiguraţi-vă că este setat ca primul dispozitiv de boot. |
|
| |||
| |||
| Încercaţi un alt port USB ...? |
|
| |||
| |||
| Adoptat ambele! Ciudat lucru este, grub4dos nu pare să vrea USB drive fie! |