![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Má niekto pracuje, ako sa dostať na túto prácu? I plug v bootovací usb ram disk a nastaviť Q35 pre zavedenie z vymeniteľného disky, ale nikdy nevidí mechaniku a jede len na normálne spúšťacej obrazovky. Nemôžem dokonca grub4dos vidieť usb disk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nejaký operačný systém na disku?
| |||
| |||
| No, áno, som sa pokúšal rôzne verzie Linuxu, ale žiadny naozaj pracovali. Som sa pokúsil dd ing obraz na disk a tiež HP utility urobiť bootovací disk, ale nie šťastie. Ak viete o mieste s inštaláciou, ktoré skutočne funguje, já si to vyskúšať. Problém je, to je 1. PC mám, ktoré by mohli boot z usb, som na tom so skúsenosťami s diskami DVD a CD len. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Bohužiaľ HP utilita je jedným jsem! Já jsem si to na začiatku stroj nie je boot z usb ... |
|
| |||
| |||
| Choďte do notebooku BIOS a uistite sa, že existujú možnosti, ako zaviesť z USB, ak je uistiť, že sú povolené. |
|
| |||
| |||
| To je miesto, kde som zmätená. Voľby sú HDD CD / DVD Vymeniteľné médiá?? Toto PC nemá FDD, ale nemá USB a čítačku pamäťových kariet na palube. |
|
| |||
| |||
| USB disk patrí vymeniteľné médiá. Uistite sa, že je to nastavené ako prvé spúšťacie zariadenie. |
|
| |||
| |||
| Skúste iný USB port ...? |
|
| |||
| |||
| Hotovo oba! Legrační vec je, grub4dos Nezdá sa, že rovnako ako USB disk buď! |