![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь працював, як отримати цю роботу? Я підключити завантажувальний USB-RAM диска і встановіть Q35 для завантаження з знімних дисків, але воно ніколи не завжди бачить диск і просто йде до своєї нормальної екран завантаження. Я навіть не можу отримати grub4dos побачити USB-диска. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є операційна система на диску?
| |||
| |||
| Ну так, я намагався різними версіями Linux, але ніхто насправді працює. Я спробував DD Ing зображення на диску, а також утиліти HP для створення завантажувального диска, але не пощастило. Якщо ви знаєте сайт з установкою, що насправді працює, я це спробую. Проблема є, це 1-й комп'ютер в мене були, які можуть завантажуватися з USB, я досвідчений в цьому При програванні дисків DVD та компакт-дисків тільки. |
|
| |||
| |||
| Спробуйте це: http://www.google.co.uk/search?q=how...L_enGB234GB234 |
|
| |||
| |||
| На жаль, утиліта HP є однією я намагався! Я починаю думати, ця машина не завантажується з USB ... |
|
| |||
| |||
| Увійдіть в BIOS ноутбука і переконайтеся, що параметри завантажитися з USB, якщо є переконайтеся, що вони дозволені. |
|
| |||
| |||
| Це де я Я зніяковів. ОПЦІЇ HDD CD / DVD Знімні засоби масової інформації?? Це комп'ютер не має, але FDD USB і бортовим кард-рідер. |
|
| |||
| |||
| USB Drive поставляється під знімний носій. Переконайтеся, що він обраний в якості першого завантажувального пристрою. |
|
| |||
| |||
| Спробуйте інший порт USB ...? |
|
| |||
| |||
| Вчинено обидва! Смішні Справа в тому, grub4dos мабуть, не хотіли Drive USB теж! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Відключення жорсткий диск від ноутбука Samsung R710 | Scottuk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 3 червня 2009 19:44 |
| Samsung HHD Hard Drive Штук в режим PIO | Адам | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 12 | 28 березня 2009 12:42 |
| Завантажити з диска мого пера | kknight0506 | Операційні системи Windows | 5 | 29 квітня 2007 08:42 |
| Жорсткий диск - Який же ви віддаєте перевагу, Maxtor чи Samsung? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 5 | 25 вересня 2006 11:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |