![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem zavedení Samsung Spinpoint 1TB HDD v mém Sky HD PVR a chcete jej nastavit na Tichý režim Chápu, jak je rychlost není problém. Mám HDDScan používané k diagnostice disku, přičemž je v USB SATA Caddy do mého PC. Ukazuje, jak AAM zapnuto. Nastavení jít od 128 do 254 (aktuální nastavení) Existuje nějaká optimální klidném prostředí, nebo je to stejně jednoduché jako posuvné to na 128? Na zdraví. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Díky moc ........................... také dobrý přehled o Spinpoint na první stránce. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikace | 4 | 23. února 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "nebo jeho závislosti, které nejsou řádně registrována: af | ashprice01 | Obecné Software Chat | 1 | 19. listopadu 2008 08:01 |
| Nelze dát "ENABLE" fungovat "na" v BIOSu ref CD / DVD. | ashmehta | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 17. června 2008 02:56 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Thread Nástroje | |
| |