μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Samsung Spinpoint "Quiet Mode" AAM

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3ης Μαΐου 2008, 23:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Samsung Spinpoint "Quiet Mode" AAM

Είμαι βάζοντας Samsung Spinpoint 1TB HDD μου στο Sky HD PVR και αυτό που θέλουν να Quiet Mode όπως το καταλαβαίνω ταχύτητα δεν είναι ένα θέμα.

Έχω HDDScan που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση της οδήγησης, ενώ είναι σε ένα κουτί SATA USB σε υπολογιστή μου. Δείχνει ως AAM ενεργοποιημένη. Οι ρυθμίσεις που πάει από 128 έως 254 (τρέχουσα ρύθμιση)

Υπάρχει μια βέλτιστη Quiet Καθορισμός ή είναι εξίσου απλό σύροντάς το προβλέπονται σε 128;

Εις υγεία.
Old 4ης Μαΐου 2008, 03:19
Ομάδα Δωρητών

Αυτή ασχολείται με το θέμα. Είναι ένα διαφορετικό δίσκο, αλλά η συζήτηση είναι το ίδιο.

http://techreport.com/articles.x/13104

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4ης Μαΐου 2008, 04:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ πολύ ........................... επίσης μία καλή επισκόπηση της Spinpoint στην πρώτη σελίδα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 6 13 Μαρ 2009 15:56
Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; Raynhawk Office Suites & Εφαρμογές 4 23 Φεβ 2009 17:01
"Compenent" MSINET.OCX "ή από τις εξαρτήσεις που δεν καταχωρηθεί σωστά: af ashprice01 Γενικά Λογισμικό Chat 1 19 Νοε 2008 08:01
Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. ashmehta Laptops, Κινητά & PDA 8 17 Ιουν 2008 02:56
Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". aechain Λειτουργικά συστήματα Windows 5 24 Ιαν 2008 15:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.