![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι βάζοντας Samsung Spinpoint 1TB HDD μου στο Sky HD PVR και αυτό που θέλουν να Quiet Mode όπως το καταλαβαίνω ταχύτητα δεν είναι ένα θέμα. Έχω HDDScan που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση της οδήγησης, ενώ είναι σε ένα κουτί SATA USB σε υπολογιστή μου. Δείχνει ως AAM ενεργοποιημένη. Οι ρυθμίσεις που πάει από 128 έως 254 (τρέχουσα ρύθμιση) Υπάρχει μια βέλτιστη Quiet Καθορισμός ή είναι εξίσου απλό σύροντάς το προβλέπονται σε 128; Εις υγεία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτή ασχολείται με το θέμα. Είναι ένα διαφορετικό δίσκο, αλλά η συζήτηση είναι το ίδιο.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ ........................... επίσης μία καλή επισκόπηση της Spinpoint στην πρώτη σελίδα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "ή από τις εξαρτήσεις που δεν καταχωρηθεί σωστά: af | ashprice01 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 19 Νοε 2008 08:01 |
| Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. | ashmehta | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 17 Ιουν 2008 02:56 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |