![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam stavio jedan Samsung Spinpoint 1TB HDD u mom Sky HD PVR i želite ga postaviti na Tihi način JA shvatiti kao brzina ne predstavlja problem. Imam koristi u dijagnosticiranju HDDScan pogon, dok je u USB SATA kutija za čaj u moj PC. To pokazuje kako je AAM enabled. Postavke idu od 128 do 254 (trenutna postavka) Da li postoji optimalan tiho Postavljanje ili je to samo kao jednostavna kao klizna ga na 128? Živjeli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovaj razmatra pitanje. To je različit voziti ali rasprava je isto.
| |||
| |||
| Hvala vrlo velik dio ........................... također dobar pregled Spinpoint je na prvoj stranici. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. veljača 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "ili njegovih zavisnosti nije ispravno registrirana: af | ashprice01 | Općenito Software Chat | 1 | 19. studeni 2008 08:01 |
| Ne može se staviti "Enable" funkcija "na" u Bios ref CD / DVD. | ashmehta | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 17. lipnja 2008 02:56 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |