![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én olyan Samsung Spinpoint 1TB HDD az én Sky HD PVR, és szeretné azt állítva Csendes üzemmód Megértem a sebesség nem számít. Nekem van használt HDDScan diagnosztizálni a meghajtót, míg ez az USB SATA Caddy be a számítógépre. Azt mutatja meg, hogy a AAM engedélyezve. A beállítások-tól 128 254 (aktuális beállítás) Van egy optimális Csendes beállítása vagy csak egyszerűen csúsztatva lefelé 128? Egészségére. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezt tárgyalja a kérdést. Ez egy másik meghajtó, de a vita az ugyanaz.
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm ........................... is jó felülvizsgálja a Spinpoint az első oldalon. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Will "Office 95" munka "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. február 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "vagy a függőségek nem megfelelően regisztrált: af | ashprice01 | General Chat szoftver | 1 | 19. november 2008 08:01 |
| Nem lehet "Enable" funkció a "BIOS ref CD / DVD. | ashmehta | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 17. június 2008 02:56 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Téma eszközök | |
| |