![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš išleidimą Samsung Spinpoint 1TB HDD My Sky HD PVR ir norite nustatyti, kad Quiet Mode kaip aš suprantu tai greitis ne problema. Aš naudoju HDDScan diagnozuoti disko, o tai yra USB SATA Caddy į mano kompiuterį. Tai rodo, kaip AAM įjungta. Nustatymai pereiti nuo 128 iki 254 (dabartinis nustatymas) Ar yra optimalus ramioje aplinkoje, ar tai tiesiog toks paprastas kaip stumdomas jį iki 128? Į sveikatą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šis svarsto klausimą. Tai kitą diską, bet diskusija yra tas pats.
| |||
| |||
| Dėkojame ........................... taip pat gera apžvalga Spinpoint į pirmąjį puslapį. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "arba jo priklausomybės nėra tinkamai registruotas: af | ashprice01 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 19, 2008 08:01 |
| Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. | ashmehta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Birželis 17, 2008 02:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |