menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

SATA disk řízení o notebook!

Reply

Thread Nástroje
Old 2. dubna 2008, 06:59
Člen Skupina

Ahoj,

Prostě koupil notebook s SATA disku a bez disketové mechaniky na to. Nepoužívá pro notebooky, které nebyly použity na SATA, které nejsou použity ke správě počítače bez disketové mechaniky! ..
Chtěl bych nahradit výchozí 160gigabajt HD s 320gb jedna, potom jej nainstalovat XP a Vista pro duální zavádění. Takže:
Jsou-SATA disky řízen stejným způsobem jako PATA? (FDISK, formátování, dělení a všechno ostatní)
-Pokud ano, může mi někdo říct, jak vytvořit bootovací CD FDISK bez disketové mechaniky? Raději bych mít vaše pokyny od své vlastní zkušenosti, než bude přesměrován na odkaz na webové stránky s obskurní dlouhé a matoucí instructions_ pokud je to možné.
_Oh, A kde bych najít dobré ceny pro přenosný disk? Nedaří se mi najít nic menší než 90 liber za 320GB HD, a to i na eBay.

Dík za to.
Old 2. dubna 2008, 08:03
Dárce Skupina

Ano.

Důl je označen Hiren to Zavádecí CD v7.6 a má vše, co budete očekávat na DOS-založený údržbu disku.

http://www.hiren.info/pages/bootcd

Dolu už je trochu zastaralý, které vypadají na to. Je přesto stále pracuje.

£ 95 je to, co stojí tento týden, to je vše. Je to 200 liber za 500gb

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.