![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Prostě koupil notebook s SATA disku a bez disketové mechaniky na to. Nepoužívá pro notebooky, které nebyly použity na SATA, které nejsou použity ke správě počítače bez disketové mechaniky! .. Chtěl bych nahradit výchozí 160gigabajt HD s 320gb jedna, potom jej nainstalovat XP a Vista pro duální zavádění. Takže: Jsou-SATA disky řízen stejným způsobem jako PATA? (FDISK, formátování, dělení a všechno ostatní) -Pokud ano, může mi někdo říct, jak vytvořit bootovací CD FDISK bez disketové mechaniky? Raději bych mít vaše pokyny od své vlastní zkušenosti, než bude přesměrován na odkaz na webové stránky s obskurní dlouhé a matoucí instructions_ pokud je to možné. _Oh, A kde bych najít dobré ceny pro přenosný disk? Nedaří se mi najít nic menší než 90 liber za 320GB HD, a to i na eBay. Dík za to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano.
Důl je označen Hiren to Zavádecí CD v7.6 a má vše, co budete očekávat na DOS-založený údržbu disku. http://www.hiren.info/pages/bootcd Dolu už je trochu zastaralý, které vypadají na to. Je přesto stále pracuje. £ 95 je to, co stojí tento týden, to je vše. Je to 200 liber za 500gb Můj systém: Tim
|