![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Dovoljno je kupio laptop s SATA disk i nema floppy drive on. Ne koristiti za laptop, ne koristi za SATA, ne koriste za upravljanje PC bez floppy drive! .. Htjela bih zamijeniti standardni 160GB HD 320gb s jedne, a zatim ga particiju, a zatim instalirati XP i Vista za dual booting. Dakle: -Jesi SATA diskovi upravlja na isti način kao i PATA? (FDISK, formatiranje, particioniranje i sve ostalo) -Ako da, može bilo tko reći mene kako to izraditi bootable CD FDISK bez floppy drive? Radije bih se vaše upute iz svog vlastitog iskustva, a ne bude usmjerena na vezu na web stranicu s zatamnjivati opssirnom i zbunjujuće instructions_ ako je moguće. _Oh I gdje bih naći dobre cijene za laptop voziti? JA licemjerje 'činiti se pronaći išta niža od 90 funta za 320Gb HD, čak i na Ebay. Klicati za to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da.
Mine's etiketiran Hiren's Boot CD v7.6 i ima sve što očekujete, molim na DOS-based održavanje diska. http://www.hiren.info/pages/bootcd Mine je malo zastario po izgled toga. Ona i dalje radi iako. 95 £ to ga košta ovaj tjedan, to je sve. To je 200 £ za 500GB. My System: Tim
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dell Studio 1537 laptop - Moj Disk C je blowed up! | Jon87 | Windows Operating Systems | 0 | 29. svibanj 2009 16:24 |
| Laptop SATA Hard Disk nije otkrivena Tijekom XP Install | lotty26 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 27. svibanj 2009 06:25 |
| Kako podijeliti hard disk od laptopa na dvije particije? | saleemwithme | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 22. prosinac 2007 23:41 |
| Prvo XP Install; Disk Boot Failure. SATA HDD | mosseye | Windows Operating Systems | 3 | 21. Ruj 2007 04:59 |
| Thread Tools | |
| |