menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

SATA disk konania o notebook!

Reply

Thread Tools
Old 2. apríla 2008, 06:59
Člen Skupina

Default SATA disk konania o notebook!

Ahoj,

Prostě koupil notebook s SATA disku a bez disketovej mechaniky na to. Nepoužíva pre notebooky, ktoré neboli použité na SATA, ktoré nie sú použité k správe počítača bez disketovej mechaniky! ..
Chtěl bych nahradiť predvolenú 160gigabajt HD s 320gb jedna, potom ho nainštalovať XP a Vista pre duálny zavádzania. Takže:
Sú-SATA disky riadený rovnakým spôsobom ako PATA? (FDISK, formátovanie, delenie a všetko ostatné)
-Ak áno, môže mi niekto povedať, ako vytvoriť bootovacie CD FDISK bez disketovej mechaniky? Radšej by som mať vaše pokyny od svojej vlastnej skúsenosti, ako bude presmerovaný na odkaz na webové stránky s obskurní dlhé a mätúce instructions_ ak je to možné.
_Oh, A kde by som nájsť dobré ceny pre prenosný disk? Nedarí sa mi nájsť nič menej ako 90 libier za 320GB HD, a to aj na eBay.

Dík za to.
Old 2. apríla 2008, 08:03
Darcu Skupina

Default SATA disk konania o notebook!

Áno.

Baňa je označený Hiren to Zavádzacie CD v7.6 a má všetko, čo budete očakávať na DOS-založený údržbu disku.

http://www.hiren.info/pages/bootcd

Dolu už je trochu zastaralý, ktoré vyzerajú na to. Je napriek tomu stále pracuje.

£ 95 je to, čo stojí tento týždeň, to je všetko. Je to 200 libier za 500GB

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Notebooku Dell Studio 1537 - Moja disk C bol blowed hore! Jon87 Operačné systémy Windows 0 29. máj 2009 16:24
Laptop SATA pevný disk nebol nájdený Počas inštalácie XP lotty26 Notebooky, Mobily a PDA 1 27. mája 2009 06:25
Ako rozdeliť pevný disk na dva oddiely v notebooku? saleemwithme Drives & Removable Media 3 22. december 2007 23:41
Prvé XP Inštalácia; Disk Zavádzacia Porucha. SATA HDD mosseye Operačné systémy Windows 3 21. September 2007 04:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.