![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Prostě koupil notebook s SATA disku a bez disketovej mechaniky na to. Nepoužíva pre notebooky, ktoré neboli použité na SATA, ktoré nie sú použité k správe počítača bez disketovej mechaniky! .. Chtěl bych nahradiť predvolenú 160gigabajt HD s 320gb jedna, potom ho nainštalovať XP a Vista pre duálny zavádzania. Takže: Sú-SATA disky riadený rovnakým spôsobom ako PATA? (FDISK, formátovanie, delenie a všetko ostatné) -Ak áno, môže mi niekto povedať, ako vytvoriť bootovacie CD FDISK bez disketovej mechaniky? Radšej by som mať vaše pokyny od svojej vlastnej skúsenosti, ako bude presmerovaný na odkaz na webové stránky s obskurní dlhé a mätúce instructions_ ak je to možné. _Oh, A kde by som nájsť dobré ceny pre prenosný disk? Nedarí sa mi nájsť nič menej ako 90 libier za 320GB HD, a to aj na eBay. Dík za to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno.
Baňa je označený Hiren to Zavádzacie CD v7.6 a má všetko, čo budete očakávať na DOS-založený údržbu disku. http://www.hiren.info/pages/bootcd Dolu už je trochu zastaralý, ktoré vyzerajú na to. Je napriek tomu stále pracuje. £ 95 je to, čo stojí tento týždeň, to je všetko. Je to 200 libier za 500GB Môj systém: Tim
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Notebooku Dell Studio 1537 - Moja disk C bol blowed hore! | Jon87 | Operačné systémy Windows | 0 | 29. máj 2009 16:24 |
| Laptop SATA pevný disk nebol nájdený Počas inštalácie XP | lotty26 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 27. mája 2009 06:25 |
| Ako rozdeliť pevný disk na dva oddiely v notebooku? | saleemwithme | Drives & Removable Media | 3 | 22. december 2007 23:41 |
| Prvé XP Inštalácia; Disk Zavádzacia Porucha. SATA HDD | mosseye | Operačné systémy Windows | 3 | 21. September 2007 04:59 |
| Thread Tools | |
| |