![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, Просто купив ноутбук з приводом SATA і немає дисковода на ньому. Не використовується для ноутбуків, не використовувалися для SATA, не використовується для управління комп'ютером без дисковода! .. Я хотів би замінити замовчуванням 160gb HD 320GB з одного, то розділ її, а потім встановіть XP і Vista для подвійний завантаження. Отже: Є SATA-дисків управляється так само, як PATA? (FDISK, форматування і розбиття на розділи і все інше) -Якщо так, то може хто-небудь сказати мені, як FDISK створити завантажувальний компакт-диск без дисководу? Я не хотів би вашими інструкціями з власного досвіду, а не спрямовується на посилання на сайт з неясними тривалим і заплутаним instructions_ якщо це можливо. _Oh, І де б мені знайти хороші ціни для ноутбука диска? Я не можу знайти нічого менше, ніж за 90 фунтів на 320 HD, навіть на Ebay. Cheers для цього. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так.
Mine's маркується Hiren's Boot CD v7.6 і має все, що ви очікували від DOS основі вмісту диска. http://www.hiren.info/pages/bootcd Mine трохи застарілий погляд на це. Він хоч і як і раніше працює. £ 95 те, що вона стоїть на цьому тижні, ось і все. Це £ 200 за 500GB. Моя система: Тім
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук Dell Studio 1537 - мій диск С був Видувна Up! | Jon87 | Операційні системи Windows | 0 | 29 травня 2009 16:24 |
| Ноутбук Жорсткий диск SATA не виявляється протягом XP Встановити | lotty26 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 27 травня 2009 06:25 |
| Як розділити жорсткий диск ноутбука в два розділи? | saleemwithme | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 22 грудня 2007 23:41 |
| Встановити XP перше, нездатність завантажувального диска. SATA HDD | mosseye | Операційні системи Windows | 3 | 21 вересня 2007 04:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |