менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

SATA диск управління на ноутбуку!

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 квітня 2008, 06:59
Член групи

Default SATA диск управління на ноутбуку!

Привіт там,

Просто купив ноутбук з приводом SATA і немає дисковода на ньому. Не використовується для ноутбуків, не використовувалися для SATA, не використовується для управління комп'ютером без дисковода! ..
Я хотів би замінити замовчуванням 160gb HD 320GB з одного, то розділ її, а потім встановіть XP і Vista для подвійний завантаження. Отже:
Є SATA-дисків управляється так само, як PATA? (FDISK, форматування і розбиття на розділи і все інше)
-Якщо так, то може хто-небудь сказати мені, як FDISK створити завантажувальний компакт-диск без дисководу? Я не хотів би вашими інструкціями з власного досвіду, а не спрямовується на посилання на сайт з неясними тривалим і заплутаним instructions_ якщо це можливо.
_Oh, І де б мені знайти хороші ціни для ноутбука диска? Я не можу знайти нічого менше, ніж за 90 фунтів на 320 HD, навіть на Ebay.

Cheers для цього.
Old 2 квітня 2008, 08:03
Донор групи

Default SATA диск управління на ноутбуку!

Так.

Mine's маркується Hiren's Boot CD v7.6 і має все, що ви очікували від DOS основі вмісту диска.

http://www.hiren.info/pages/bootcd

Mine трохи застарілий погляд на це. Він хоч і як і раніше працює.

£ 95 те, що вона стоїть на цьому тижні, ось і все. Це £ 200 за 500GB.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбук Dell Studio 1537 - мій диск С був Видувна Up! Jon87 Операційні системи Windows 0 29 травня 2009 16:24
Ноутбук Жорсткий диск SATA не виявляється протягом XP Встановити lotty26 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 27 травня 2009 06:25
Як розділити жорсткий диск ноутбука в два розділи? saleemwithme Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 22 грудня 2007 23:41
Встановити XP перше, нездатність завантажувального диска. SATA HDD mosseye Операційні системи Windows 3 21 вересня 2007 04:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.