![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Система спецификациите: 3,20 gigahertz Intel Pentium 4 Intel D945GNT дънната платка Intel АД NT94510J.86A.4092.2007.0903.0307 09/03/2007 BIOS Версия Купих 500 GB WD SATA HDD само една седмица назад. Той е работил Глобата за няколко дни. Както вече бе форматирането ми други прегради по погрешка не съм проверяват бързо форматиране на готовност. Изведнъж системата rebooted по своя собствена whlie дяла бе форматирането & има заседнало в BIOS на кода 5A. Тогава сложих обратно стария си IDE диск като първични & моя нов SATA диск като роб & му е работило добре. Аз после стартирайте WD badsector отстраняване полезност & форматира всички дялове от диска управление & сега след рестартиране на SATA диск не е дори detecing. А ако аз поставете двете си IDE & SATA диск с IDE като основно тя stucks в BIOS. Ако само си сложа IDE то работилница глоба. Ако бях само SATA той отново получава остана в BIOS. Аз дори и актуализира моята версия на BIOS. Дали ми HDD трясък или може някой, моля помогнете ми намери решение? Съжалявам за моя лош английски Благодарности |